دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

اردوغان: اجازه ورود حامیان تروریسم به ناتو را نمی‌دهم

رئیس جمهور ترکیه پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو بله بگوییم».
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه گفت که گفت‌وگوها با سوئد و فنلاند درباره پیوستن این دو کشور به ناتو در سطح مورد انتظار نبوده و آنکارا نمی‌تواند به کشورهای حامی تروریسم پاسخ مثبت بدهد.

به گزارش رویترز، وی که پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو "بله" بگوییم».

پیشتر دو منبع به رویترز گفته بودند که گفت‌وگوهای روز چهارشنبه نمایندگان سوئد و فنلاند با ترکیه پیشرفت اندکی داشته و هنوز مشخص نیست که چه زمانی مذاکرات بیشتر انجام خواهد شد.

«ماگدالنا اندرسون» نخست‌وزیر سوئد روز چهارشنبه اتهام ترکیه مبنی بر تأمین مالی سازمان‌های تروریستی را رد کرد.

وی در نشستی خبری در استکهلم گفت: «ما برای سازمان‌های تروریستی پول و البته اسلحه نمی‌فرستیم».

دولت ترکیه روز سه‌شنبه گذشته لیست رسمی شامل ۵ درخواست از سوئد و فنلاند را منتشر کرد که در صورت محقق شدن این خواسته‌ها، از عضویت این دو کشور حوزه نوردیک در ناتو حمایت خواهد کرد.

دولت آنکارا خواستار «تضمین‌های ملموس» از سوی استکهلم شده که تمامی روابط خود با گروه‌هایی نظیر پ‌ک‌ک که از سوی ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی معرفی شده‌اند را قطع کند.

دولت‌های فنلاند و سوئد هفته گذشته تصمیم خود را برای الحاق به ناتو اعلام کردند که جبهه جدیدی را در پرونده تقابل میان روسیه و غرب گشوده است. فنلاند به عنوان یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی، بالغ بر هزار کیلومتر مرز با روسیه دارد و اولین کشور دارای مرز مشترک با روسیه است که به ناتو ملحق می‌شود./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر