سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

بایدن سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین ارسال می‌کند؟

یک مقام آمریکایی روز جمعه خبر داد که انتظار می‌رود دولت بایدن اوایل هفته آینده تصمیم خود برای ارسال سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین را اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه گفت که واشنگتن سامانه‌های موشکی که بتواند به خاک روسیه برسد، به اوکراین نخواهد داد.

یک مقام آمریکایی روز جمعه خبر داد که انتظار می‌رود دولت بایدن اوایل هفته آینده تصمیم خود برای ارسال سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین را اعلام کند.

به گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال، از جمله تسلیحاتی که انتظار می‌رود آمریکا در اختیار اوکراین قرار دهد سامانه‌های پرتاب موشک چندگانه (MLRS) است که پرتابگرهای توپخانه‌ای متحرکی بوده که می‌توانند ده‌ها کیلومتر دورتر از هر سامانه کنونی که اوکراین در اختیار دارد به شلیک موشک بپردازد.

از سوی دیگر، انتظار می‌رود که آمریکا سامانه‌های راکتی با قابلیت جابجایی بالا که با نام Himars‌ شناخته می‌شود در اختیار اوکراین قرار دهد. این راکت انداز، سامانه شلیک چندگانه بوده که برد پرتابی قابل مقایسه‌ای با MLRS دارد اما بر خلاف MLRS که بر روی کامیون جابجا می‌شود، Himars بر روی شاسی چرخ دار جابجا می شود.

هر دو سامانه می‌توانند قابلیت جابجایی ارتش اوکراین را در مقایسه با راکت اندازهای هوویتزر بیشتر کند.

هنوز مشخص نیست که آمریکا چه تعداد از این سامانه‌ها در اختیار اوکراین قرار خواهد داد اما یک مقام گفت که این سامانه‌های راکت انداز دوربرد طی چند هفته به اوکراین خواهند رسید. آمریکا گفته که نیروهای اوکراینی دست کم یک هفته برای آموزش دیدن برای کار کردن با این سامانه‌ها نیاز خواهند داشت.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه روسی «راپتلی» با اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز کشورهای اروپایی در اوکراین تصریح کرد که بازنده اصلی جنگ اوکراین، اروپا است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر