ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد

بایدن سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین ارسال می‌کند؟

بایدن سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین ارسال می‌کند؟ یک مقام آمریکایی روز جمعه خبر داد که انتظار می‌رود دولت بایدن اوایل هفته آینده تصمیم خود برای ارسال سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین را اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه گفت که واشنگتن سامانه‌های موشکی که بتواند به خاک روسیه برسد، به اوکراین نخواهد داد.

یک مقام آمریکایی روز جمعه خبر داد که انتظار می‌رود دولت بایدن اوایل هفته آینده تصمیم خود برای ارسال سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین را اعلام کند.

به گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال، از جمله تسلیحاتی که انتظار می‌رود آمریکا در اختیار اوکراین قرار دهد سامانه‌های پرتاب موشک چندگانه (MLRS) است که پرتابگرهای توپخانه‌ای متحرکی بوده که می‌توانند ده‌ها کیلومتر دورتر از هر سامانه کنونی که اوکراین در اختیار دارد به شلیک موشک بپردازد.

از سوی دیگر، انتظار می‌رود که آمریکا سامانه‌های راکتی با قابلیت جابجایی بالا که با نام Himars‌ شناخته می‌شود در اختیار اوکراین قرار دهد. این راکت انداز، سامانه شلیک چندگانه بوده که برد پرتابی قابل مقایسه‌ای با MLRS دارد اما بر خلاف MLRS که بر روی کامیون جابجا می‌شود، Himars بر روی شاسی چرخ دار جابجا می شود.

هر دو سامانه می‌توانند قابلیت جابجایی ارتش اوکراین را در مقایسه با راکت اندازهای هوویتزر بیشتر کند.

هنوز مشخص نیست که آمریکا چه تعداد از این سامانه‌ها در اختیار اوکراین قرار خواهد داد اما یک مقام گفت که این سامانه‌های راکت انداز دوربرد طی چند هفته به اوکراین خواهند رسید. آمریکا گفته که نیروهای اوکراینی دست کم یک هفته برای آموزش دیدن برای کار کردن با این سامانه‌ها نیاز خواهند داشت.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه روسی «راپتلی» با اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز کشورهای اروپایی در اوکراین تصریح کرد که بازنده اصلی جنگ اوکراین، اروپا است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha