زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

استاندار خوزستان: حساب‌های «عبدالباقی» مسدود شد

استاندار خوزستان: حساب‌های «عبدالباقی» مسدود شد به گفته استاندار خوزستان پرداخت خسارت به کسانی که جان و مال خود را از دست داده‌اند از اموال مالک ساختمان تمامی حساب‌های مالی مالک ساختمان متروپل مسدود شد و در اختیار دادستان قرار گرفت تا برای پرداخت به خسارت‌دیدگان تعیین تکلیف شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر صادق خلیلیان سه‌شنبه امشب در جمع خبرنگاران در محل ساختمان متروپل با بیان اینکه پرداخت خسارت به کسانی که در حادثه متروپل جان و مال خود را از دست داده‌اند از اموال مالک ساختمان و بخشی نیز توسط بیمه پرداخت می‌شود، اظهار داشت:در همین راستا تمامی حساب‌های مالی مالک ساختمان متروپل مسدود شده تا برای پرداخت به خسارت‌دیدگان تعیین تکلیف شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه 20 تا 30 درصد ساختمان متروپل توسط افراد خریداری شده که باید مورد تعیین تکلیف قرار بگیرند، افزود: همچنین تمامی اموال و املاک، مالک ساختمان متروپل نیز در اختیار دادستان قرار گرفت تا پس از بررسی میزان خسارات به خسارت دیدگان داده شود.

وی با بیان اینکه منازل و مغازه‌های اطراف این ساختمان که دچار خسارت شدند نیز مورد جبران خسارت قرار خواهند گرفت و همه حق و حقوق کارگرانی که در این پروژه و سایر پروژه‌های مالک ساختمان متروپل مشغول به کار بودند از محل حساب و اموال وی پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: : هم اکنون 13 نفر از کسانی که به عنوان متهم در این حادثه معرفی شدند دستگیر و مورد بازجویی قرار دارند که در میان آنها سه شهردار، شهردار منطقه یک آبادان، ناظران ساختمان و نفراتی از نظام مهندسی جز دستگیر‌شدگان هستند.

خلیلیان با بیان اینکه برخی مقامات استان خوزستان که بین سال های 95 تا نیمه اول 1400 در این پرونده نقش داشتند و حتی در افتتاحیه ساختمان حضور داشتند مورد تحقیق قرار گرفتند، ادامه داد: ‌برای جلوگیری از فاجعه مجدد، تمامی ساختمان‌های دیگری که توسط هلدینگ عبدالباقی در استان خوزستان ساخته شده مورد بررسی قرار خواهند گرفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار