وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

تحریم‌های شدید اروپا علیه روسیه رسماً اعلام شد

اتحادیه اروپا که به علت وارد کردن بیشتر نفت خام مصرفی خود از روسیه پیش از جنگ اوکراین، به کندی در جلوگیری از تامین مالی مسکو متهم شده بود، روز جمعه اجرای ششمین موج تحریم ها را با اعلام رسمی ممنوعیت بخش بزرگی از واردات نفت از روسیه، آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 03
کد خبر: ۱۳۶۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا در نشریه رسمی خود اعلان کرد که سخت ترین تحریم های ۲۷ عضو این نهاد از هنگام آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفندماه)، شامل قطع ارتباط سبربانک، بزرگ ترین بانک روسیه، با سازوکار جهانی سوئیفت است.

 

بر اساس این بسته تحریمی، دارایی های آلینا کابائه وا که گفته می شود دوست پوتین است نیز مسدود شد و نام او در فهرست افراد ممنوع برای صدور روادید ورود به اتحادیه اروپا در کنار کارکنان ارتش روسیه متهم به ارتکاب جنایت های جنگی قرار گرفت.

 

سران اتحادیه اروپا در نشست روز دوشنبه با ممنوعیت صادرات نفت روسیه که برای این کشور حیاتی است، پس از چند هفته مخالفت مجارستان، موافقت کردند و در برابر درخواست ویکتور اوربان نخست وزیر این کشور شرق اروپا برای معافیت نفت صادراتی روسیه که از طریق خط لوله به مجارستان فرستاده می شود، تسلیم شدند.

 

این تحریم ها که شامل دو سوم صادرات کل روسیه می شود و هم اکنون با کشتی صادر می شود، در مهلت ۶ ماهه برای نفت خام و هشت ماهه برای فرآورده های پالایش شده نفتی، به اجرا گذاشته خواهد شد.

 

متعهد شدن بیشتر آلمان و لهستان به توقف دریافت محموله های نفتی از طریق خط لوله از روسیه، به معنای توقف نزدیک به ۹۰ درصد واردات اتحادیه اروپاست که انتظار می رود تا پایان سال اعمال شود.

 

این نهاد اروپایی به منظور بازداشتن مجارستان و دیگر کشورهای معاف که هنوز می توانند از روسیه نفت بخرند، از سودجویی، فروش دوباره این محموله ها را به کشورهای دیگر ممنوع اعلان کرده است.

 

اتحادیه اروپا همچنین برای متوقف کردن توانایی مسکو برای فروش نفت در خارج از محدوده کشورهای این نهاد، قصد دارد نهادهای مالی را از بیمه کردن و تامین مالی کشتی های نفتکش حامل نفت روسیه به مقصد کشورهای ثالت دیگر، بازدارد.

 

اتحادیه اروپا پیش از جنگ اوکراین بیش از یک چهارم نفت خود را از روسیه وارد می کرد./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار