پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

نامه رئیس کمیسیون بهداشت به آیت الله رئیسی درباره افزایش قیمت دارو

نامه رئیس کمیسیون بهداشت به آیت الله رئیسی درباره افزایش قیمت دارو رئیس کمیسیون بهداشت از ارسال نامه به رئیس جمهور درباره افزایش قیمت دارو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۴۲

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از افزایش قیمت دارو، گفت: بنده در رابطه با افزایش قیمت دارو به رئیس جمهور نامه نوشتم و خواستار پیگیری این موضوع شدم.

وی با بیان اینکه قیمت دارو افزایش خواهد یافت، گفت: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از هزینه دارو به غیر از مواد اولیه مربوط به بسته بندی آن است که با ارز آزاد و توسط وزارت «صمت» از خارج وارد می‌شود لذا قیمت‌ها بالا خواهد رفت علاوه بر این در سال جاری حقوق کارگران نیز به میزان 57 درصد افزایش یافته همچنین هزینه هایی همچون بهای آب، برق و گاز نیز افزایش یافته که این عوامل هم بر قیمت دارو تاثیر می‌گذارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در نتیجه شرکت‌های دارو سازی مجبور به افزایش قیمت‌های هستند و اگر این اتفاق نیفتد ممکن از که آنها اقدام به تولید برخی از اقلام دارویی نکند که این منجر به کمبود دارو می‌شود و یا این مسائل ممکن است منجر به کاهش کیفیت داروهای تولیدی شود.

شهریاری با بیان اینکه با توجه به عواملی که در بالا مطرح شد قیمت دارو 40 الی 50 درصد افزایش خواهد یافت، گفت:قطعا مجلس  موضوع افزایش قیمت دارو را پیگیری می‌کند، مجلس در این زمینه قانون مصوبه کرده که پرداختی مردم در رابطه با دارو و خدمات درمانی نباید نسبت به شهریور سال گذشته افزایش یابد که بر اجرای این مصوبه هم نظارت خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار