ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چین: غرب بر شورای حکام برای تصویب قطعنامه علیه ایران فشار می‌آورد

چین: غرب بر شورای حکام برای تصویب قطعنامه علیه ایران فشار می‌آورد ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری مراتب مخالفت پکن با فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد پکن مخالف اعمال فشار کشور‌های غربی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه علیه ایران است.
ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری مراتب مخالفت پکن با فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران را اعلام کرد.

لیجیان در پاسخ به پرسشی در خصوص علت رای منفی روسیه و چین به قطعنامه پیشنهادی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران در شورای حکام گفت: چین با فشار کشور‌های مربوطه به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران مخالف است، زیرا فشار به حل مشکلات کمک نمی‌کند. این فقط تنش را افزایش می‌دهد، تلاش‌های دیپلماتیک را کاهش می‌دهد و اوضاع را تشدید می‌کند.

به گفته این مقام، اکنون مذاکرات احیای برجام در نقطه پایانی است، اتخاذ رویکرد در شورای حکام آژانس تنها به همکاری ایران با آژانس آسیب می‌رساند و روند مذاکرات هسته‌ای را تضعیف می‌کند.

وی اعلام کرد چین از گفتگو و همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در حل و فصل اختلافات خود در زمینه پادمان‌ها حمایت می‌کند.

لیجیان گفت در حال حاضر اولویت تسهیل نتیجه گیری موفقیت آمیز مذاکرات و بازگرداندن برجام به مسیر درست است. این روند یافتن راه حل‌های مورد نیاز برای حل مسائل پادمانی را بسیار آسان‌تر می‌کند. واشنگتن بحران هسته‌ای ایران را آغاز کرده و موظف است اشتباهات خود را به طور کامل تصحیح کند، فعالانه به نگرانی‌های مشروع ایران پاسخ دهد و در جهت نتیجه گیری زودهنگام مذاکرات در مورد ازسرگیری پایبندی به تعهدات خود تلاش کند. همه طرف‌های ذیربط باید شرایط لازم و فضای مساعد را برای تلاش‌های دیپلماتیک ایجاد کنند.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه گذشته قطعنامه‌ای ضد ایرانی در رابطه با برنامه هسته‌ای کشورمان تصویب و ایران را متهم به عدم همکاری با این نهاد کرد.

کشور‌های آلمان، فرانسه، انگلیس و آمریکا پس از تصویب این قطعنامه در بیانیه‌ای مشترک خواستار همکاری فوری ایران با آژانس انرژی اتمی شدند و از تهران خواستند از اقدامات بیشتر در واکنش به قطعنامه شورای حکام اجتناب کند.

مقامات کشورمان در پی اقدام اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کردند که ۲ نوع از دوربین‌های نظارتی آژانس در تأسیسات هسته‌ای خود را به دلیل قدرنشناسی آژانس در قبال شفافیت ایران خاموش می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار