رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

تمام فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان استخدام آموزش و پرورش می‌شوند

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه تمام فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان، استخدام آموزش و پرورش می‌شوند، گفت: محور تحصیلات در دانشگاه فرهنگیان لیسانس بوده، اما راه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز باز است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: بدون تردید شهید سپهبد قاسم سلیمانی از ستارگان تاریخ اسلام و ایران است.

وی با بیان اینکه آینده قضاوت خواهد کرد که سردار سلیمانی چه کار بزرگ جهانی انجام داده است گفت: دانشگاه فرهنگیان کرمان سابقه و قدمت بسیار طولانی دارد و این سابقه باید گرامی داشته شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به اینکه در دانشگاه فرهنگیان، معلم تربیت می‌شود و از این نظر اهمیت بسیاری دارد، افزود: امروز کلنگ ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان کرمان به زمین زده شد.

وی ادامه داد: امیدواریم با راه اندازی فضای جدید بتوانیم کار‌های بزرگتری در این دانشگاه انجام بدهیم و معلمی را تربیت کنیم که نوجوانان و جوانان کشور را به بهترین وجه ممکن تربیت کند.

صحرایی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در دانشگاه فرهنگیان ساختن آینده کشور است گفت: ۳ هزار و ۱۰۰ معلم در دانشگاه فرهنگیان کرمان وجود دارد و سالانه ۸۰۰ معلم از این دانشگاه تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این ظرفیت وجود دارد که سالانه دو هزار معلم تحویل آموزش و پرورش داده شود بیان کرد: معلمان این دانشگاه از دانش آموزان نخبه هستند، در کنکور رتبه بالایی داشته و عاشق شغل معلمی هستند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان نسبت به ظرفیتی که دارد، بسیار کم است گفت: برای ارتقا و افزایش ظرفیت‌های این دانشگاه دست یاری به سمت خیرین کشور دراز می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه تمام فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان، استخدام آموزش و پرورش می‌شوند افزود: در دانشگاه فرهنگیان تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا معلمی تربیت کنیم که کارآفرین ساز باشد و دانش آموزان کارآفرین تربیت کند.

صحرایی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان ماموریت محور بوده و ماموریت ما تربیت نیروی انسانی برای مدارس است ادامه داد: محور تحصیلات در دانشگاه فرهنگیان لیسانس بوده، اما راه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز باز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر