پاسخ به انتقادات فرهنگیان درباره نحوه تدوین و اجرای نهایی آیین نامه رتبه بندی معلمان-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

پاسخ به انتقادات فرهنگیان درباره نحوه تدوین و اجرای نهایی آیین نامه رتبه بندی معلمان

نماینده مردم چناران، گلبهار بیان کرد: این قانون برای نخستین بار اجرایی می‌شود و ممکن است اشکالاتی داشته باشد از این رو مردم و به ویژه فرهنگیان نباید به مطالب منتشر شده در فضای مجازی توجه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امامی راد نماینده مردم چناران، گلبهار و طرقبه- شاندیز در مجلس شورای اسلامی در سخنانی عنوان کرد: نقد‌های مطرح شده در مورد طرح رتبه بندی معلمان مبتنی بر دیدگاه‌های غیرکارشناسی و شبهات منتشر شده در فضای مجازی است و فرهنگیان باید نقد‌های کارشناسی شده را مد نظر داشته باشند.

امامی راد در ادامه تصریح کرد: رتبه بندی معلمان از سال ۸۸ در مجالس مختلف مطرح بود، اما نتیجه‌ای حاصل نشد، اما این مجلس کار بزرگی انجام داد و لایحه دولت برای رتبه بندی معلمان را پس از ۱۲ سال تصویب کرد.

وی متذکر شد: وقتی با منتقدان و همکاران فرهنگی که به طرح رتبه بندی ایراد دارند صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم ۹۹ درصد از منتقدان حتی یک بار قانون یا آئین نامه اجرایی رتبه بندی معلمان را مطالعه نکرده اند و مبنای نگرانی خود را مطالب مطرح شده در فضای مجازی پیرامون این قانون عنوان می‌کنند.

نماینده مردم چناران، گلبهار و طرقبه- شاندیز اظهار کرد: این قانون هم اکنون برای اجرایی شدن در دست دولت است و وزارت آموزش و پرورش با حضور ۲ ناظر از کمیسیون آموزش مجلس در حال تدوین آئین نامه اجرایی آن است.

امامی راد تاکید کرد: الزام تامین کامل بودجه ۳۸ هزار میلیارد تومانی این قانون و همچنین زمینه برای اجرای این قانون فراهم است و دولت باید فقط در اجرای نهایی آئین نامه تعجیل کند و معتقدیم اجرا در حال به تعویق افتادن است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: زمان اجرای قانون رتبه بندی معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است و از مجموع ۳۸ هزار میلیارد تومان بودجه قانون یاد شده، ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان مربوط به شش ماهه دوم سال قبل و بقیه مربوط به بودجه سال جاری اجرای رتبه بندی معلمان است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: این قانون برای نخستین بار اجرایی می‌شود و ممکن است اشکالاتی داشته باشد از این رو مردم و به ویژه فرهنگیان نباید به مطالب منتشر شده در فضای مجازی توجه کنند.

امامی راد در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: هرچند تلاش شده نواقص اجرای قانون رتبه بندی به حداقل برسد، اما ابتدا باید این قانون اجرا و نواقص احتمالی شناسایی گردد تا در سال آینده اشکالات احتمالی برطرف شود./موج

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
رضایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
0
0
زحمات و رنجهای یک معلم قابل اندازه گیری نیست لطفا این کاغذ بازی راجمع کنید و بر اساس رتبه های قبل حکم بزنید حالا که دولت بودجه داده آموزش پرورش خست به خرج ندهد .
تحلیل های برگزیده