اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

نامه نمایندگان مجلس به رهبر انقلاب

جمعی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب از بیانات ایشان در دیدار نمایندگان تقدیر کرده و تاکید کردند: با همراهی دولت برای رفع مشکلات اقتصادی تلاش می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رهبر معظم انقلاب از بیانات ایشان در آغاز سال سوم مجلس تقدیر کردند.

 

متن نامه بدین شرح است:

سخنان رهگشای حضرتعالی در دیدار سالانه با نمایندگان منشور مجلس انقلابی و همچنین چارچوب عملی برای اقدامات مجلس در نیمه دوم عمر خود است.

 

مجلس را مسئول و متولی نقد درونی در ابعاد ملی می دانیم و با تقویت بعد نظارت چشمان تیزبین ملت در رصد وضعیت کشور به ویژه بخش های دولتی خواهیم بود و نقاط قوت و آسیب پذیری ها را با دقت زیرنظر می گیریم.

 

محبت حضرتعالی در بیان این نکته که تعبیر مجلس انقلابی تعبیر حقیقی خود را قدر می شناسیم و تلاش خواهیم کرد تا عمل فردی یکایک ما و همچنین برون داد جمعی مجلس، انقلابی بماند چرا که می دانیم انقلابی ماندن مهم تر از انقلابی بودن است.

 

مسئولیت تمامی قوانین و مصوبات مجلس را برعهده می گیریم و با هیچ طرح و لایحه ای برخوردی خلاف منافع و مصالح ملت نخواهیم کرد.

 

با همراهی دولت با اصلاح اساسی ساختار بودجه در سال های 1402 و 1403 برای رفع ام‌الخبائث مشکلات اقتصادی کشور که همان کسری بودجه است و مسیر اصلاح و جراحی اساسی در معیشت مردم را تنگ کرده است، تلاش می کنیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار