رسانه عراقی:موج جدید ریزگردها در راه است-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

رسانه عراقی:موج جدید ریزگردها در راه است

سازمان هواشناسی عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که هوای این کشور فردا دوشنبه غبارآلود است و پیش‌بینی می‌شود که طوفان گرد و غبار بار دیگر کشور را فرا بگیرد و دمای هوا در مناطق جنوبی شاهد افزایش باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، منابع عراقی امروز یکشنبه از موج جدید ریزگردها در این کشور خبر دادند و پیش‌بینی کردند که موج جدید طوفان‌های گرد و غبار فردا دوشنبه عراق را فرا بگیرد.

بر اساس این گزارش، سازمان هواشناسی عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که هوای این کشور فردا دوشنبه غبارآلود است و پیش‌بینی می‌شود که طوفان گرد و غبار بار دیگر کشور را فرا بگیرد و دمای هوا در مناطق جنوبی شاهد افزایش باشد.

پیش‌بینی می‌شود که هوای مناطق شمالی عربستان، شرق سوریه و شرق اردن نیز فردا دوشنبه غبارآلود باشد.

طوفان گرد و غبار در هفته‌های اخیر به معضلی جدی در عراق و کشورهای منطقه تبدیل شده است.طوفان‌های گرد و غبار چندین بار منجر به تعطیلی ادارات و مدارس، توقف پروازها در عراق و ایجاد حالت خفگی در بسیاری از شهروندان شده است.تغییرات اقلیمی، بیابان‌زایی، کمبود بارش و کم شدن منابع آبی از جمله عوامل طوفان‌های گرد و غبار در عراق و دیگر کشورهای منطقه است.

چندی پیش، صباح الحسینی مدیرکل اداره پیشگیری از آلودگی وزارت محیط زیست عراق گفت: اکثر طوفان‌های گرد و خاک از خارج عراق وارد کشور می‌شود و خشکسالی، بیابان‌زایی و کمبود پوشش گیاهی و عدم اهتمام به کمربند سبز و توزیع شبکه‌های آبیاری همگی در افزایش پدیده ریزگردها تأثیر داشته است. مساله طوفان گرد و غبار را می‌توان از طریق کاشت گیاه «خارشتر» (نام علمی:Alhagi) و «جو» حل کرد. وزارت محیط زیست پیشنهاد فنی و علمی برای ایجاد کمربند سبز از طریق درختکاری و تثبیت پوشش نباتی و ایجاد دریاچه‌های مصنوعی برای مرطوب‌سازی هوا و تشکیل ابر و ریزش باران و سپس کمک به بازگرداندن حیات به اراضی خشک برای مقاومت در برابر طوفان گرد و غبار ارائه کرده است. عراق قربانی افزایش توان صنعتی کشورها با توجه تغییرات آب و هوایی ناشی افزایش آلاینده‌ها شده است. باید از باران مصنوعی همانند دیگر کشورها استفاده کرد. عراق زیرساخت لازم برای ذخیره‌سازی روان‌آب‌ها و یا شبکه آبیاری نوین یا مراکز شیرین‌سازی آب برای استفاده در برخی مناطق نظیر شهر فاو به منظور مصارف آبیاری و آب شرب را ندارد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده