ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

روایت تحلیلگر صهیونیست از واکنش احتمالی ترکیه در خصوص ائتلاف علیه ایران

روایت تحلیلگر صهیونیست از واکنش احتمالی ترکیه در خصوص ائتلاف علیه ایران یک تحلیلگر صهیونیست ضمن افشای روابط اطلاعاتی محکم میان این رژیم و ترکیه، به واکنش احتمالی آنکارا در خصوص ائتلاف دفاعی-منطقه‌ای علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، مستشرق صهیونیست «تزوی بارئیل» که به عنوان تحلیلگر در روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» کار می‌کند، فاش کرد، سازمان اطلاعات ترکیه به ریاست «هاکان فیدان» روابط کاری خود را با رژیم صهیونیستی حتی در زمان قطع روابط دوجانبه حفظ کرده است.

وی مدعی شد: روابط جدید میان ترکیه و کشور‌های منطقه و اسرائیل و روابط متشنج با ایران، ترکیه را به بازویی حیاتی در مبارزه اسرائیل علیه فعالیت‌های تروریستی ایران (به بیان وی) تبدیل کرده است.

بارئیل در تحلیل خود مدعی شد، بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، اطلاعاتی که موساد در روز‌های اخیر به ترکیه داده منجر به کشف هسته‌ای شده که برای اجرای عملیات و قتل اسرائیلی‌ها در ترکیه در انتقام ترور دانشمندان و اعضای سپاه جمهوری اسلامی ایران برنامه ریخته بوده است.

وی ادامه داد، ترکیه همچنان ایران را شریک اقتصادی مهم و یک جزء اصلی سیاست خارجی خود می‌داند که به دنبال شبکه ارتباطی محکم با تمام کشور‌های منطقه است، اما «زمانی که آمریکا برای ایجاد یک ائتلاف دفاعی منطقه‌ای علیه ایران تلاش می‌کند و واشنگتن اعلام می‌کند یکی از دلایل سفر ماه آینده جو بایدن به کشور‌های منطقه، امنیت اسرائیل است ترکیه دوست ندارد که خارج از این ائتلاف باقی بماند و منتظر است که اسرائیل به نوبه خود در ادغام ترکیه در این ائتلاف سهیم شود و از اینجا ترکیه شروع به احیای روابط خود با واشنگتن کند.» به بیان دیگر آنطور که بارئیل به نقل از منابع خود نقل کرده، ترکیه معتقد است که اصلاح و تجدید روابط با واشنگتن از دروازه تل‌آویو می‌گذرد.

هفته جاری، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد، سازمان امنیت این رژیم در تلاش برای خنثی‌سازی «حمله انتقام جویانه ایران» در ترکیه است و هشدار سفر به ترکیه همچنان برقرار است.

این شبکه در ادامه ادعا کرد: «این ترس از این واقعیت ناشی می‌شود که ایرانی‌ها برای انتقام گرفتن در پاسخ به ترور‌های منتسب به اسرائیل که برخی از آن‌ها به موساد نسبت داده می‌شود، مصمم هستند. ایرانی‌ها به دلیل ناکامی در دستیابی به مقامات و شخصیت‌های ارشد اسرائیلی، در راستای هدف گرفتن گردشگران اسرائیلی در خارج کار می‌کنند». 

همچنین مقامات مختلف رژیم صهیونیستی طی روز‌های اخیر بار‌ها به صهیونیست‌هایی که به ترکیه سفر کرده‌اند، هشدار داده‌اند و خواستار بازگشت آن‌ها شده‌اند.

در همین رابطه، امروز (چهارشنبه) اداره عملیات ارتش رژیم صهیونیستی به تمامی افسران، کارمندان دائمی و سربازان خود درخاک ترکیه دستور داد که هر چه سریع‌تر این کشور را ترک کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار