کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد به منظور پیشگیری و کنترل توصیه‌های دامپزشکی را جدی بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، آقای سید محمد آقا میری گفت: بنابر آخرین آمار وزارت بهداشت ۱۸ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، گرچه این بیماری ظاهر خطرناکی دارد، اما در کل با رعایت توصیه و نکات بهداشتی قابل پیشگیری است.

آقامیری می‌گوید، با توجه به مناسبت‌های پیش رو همچون عید قربان، مردم از کشتار غیرمجاز دام اجتناب کنند و در صورت کشتار حتما از دستکش و ماسک استفاده کنند و به هیچ عنوان بدون دستکش به گوشت دست نزنند.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: افراد برای پیشگیری بیماری تب کریمه کنگو از خرید گوشت کنار جاده یا مراکز غیرمجاز و همچنین مصرف گوشت و جگر‌خام و آبدار اجتناب کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: افراد در صورت کشتار دام در منازل ضمن رعایت بهداشت فردی، لاشه گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگه داری کنند.

تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیزه کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد و همه ساله از بهار تا پایان تابستان همزمان با فعالیت کنه ها، این بیماری شیوع پیدا می‌کند. بیماری تب کریمه کنگو از دام آلوده به دام دیگر یا فرد بیمار به فرد دیگر قابل سرایت است که رعایت توصیه‌های بهداشتی منجر به قطع این بیماری می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار