پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آخرین آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در ایران

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهزاد امیری گفت: از ابتدای سال تا کنون ۳٠ نفر به بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو مبتلا شده و متاسفانه دو نفر به دلیل عوارض بیماری در کشور فوت کرده اند.

به گفته وی توسعه بهداشت با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید انجام شود.

او گفت: با توجه به این که عمده بروز ابتلا به این بیماری در صنف‌هایی است که به نوعی با دام‌های آلوده به ویروس مواجه بوده اند، توصیه اکید ما این است که حتما مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.

امیری گفت: به هیچ عنوان گوشت از ذبح دام‌هایی که کنار جاده یا معابر عرضه می‌شوند جهت مصرف خریداری نشود. ذبح دام در مراکزی باشد که تحت نظارت سازمان دام پزشکی هستند. ذبح دام در کشتارگاه‌های تحت نظارت انجام شود.

او گفت: توصیه ما به مردم این است که ذبح دام در کنار خیابان و معابر انجام نشود؛ زیرا خون آبه‌های دام اگر آلوده باشند علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو، عارضه‌های دیگر را نیز منتقل می‌کنند

به گفته وی افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از لباس حفاظتی مناسب مانند دستکش و چکمه استفاده کنند. وسایل را باید بعد از ذبح ضد عفونی و خون آبه‌ها نیز به صورت بهداشتی دفع شوند.

امیری گفت: گوشت دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود تا در صورت وجود ویروس احتمالی، از بین برود. برای جگر باید به مدت دو روز در دمای چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد کاملا پخته شود.

او گفت: افراد ساکن در مناطق روستایی در هنگام ورود به محل نگهداری دام از لباس‌های پوشیده و بلند و برای محافظت از دست‌ها از اسپری‌های دور کننده حشرات استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده