بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

کره جنوبی در ناتو دفتر نمایندگی باز می‌کند

مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد که این کشور یک دفتر نمایندگی در مقر ناتو مستقر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم سونگ-هان» مشاور امنیت ملی کره جنوبی توضیحاتی درباره حضور رئیس‌جمهور این کشور در نشست هفته آتی سران کشور‌های عضو ناتو در مادرید پایتخت اسپانیا ارائه داد.

خبرگزاری دولتی «یونهاپ» کره جنوبی خبر داد، دولت این کشور تصمیم گرفته است یک دفتر نمایندگی در مقر ناتو در بروکسل ایجاد کند.

طبق گزارش این رسانه، «کیم سونگ-هان» مشاور امنیت ملی کره جنوبی درباره حضور «یون سوک یول» رئیس‌جمهور این کشور در نشست ۲۹ و ۳۰ ژوئن (هشتم و نهم تیر) سران کشور‌های عضو ائتلاف ناتو در مادرید پایتخت اسپانیا توضیحاتی داد.

به گفته مشاور امنیت ملی کره جنوبی، حضور یون سوک یول در نشست مادرید اولین سفر خارجی او در مقام رئیس‌جمهور کره جنوبی خواهد بود.

کیم سونگ-هان که در یک نشستی خبری صحبت می‌کرد، اعلام کرد که کره جنوبی عضو ائتلاف ناتو نیست، اما همانند برخی دیگر از کشور‌ها از قبیل ژاپن، استرالیا و نیوزیلند به عنوان کشور‌های میهمان به نشست مادرید دعوت شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری یونهاپ، ریاست دفتر نمایندگی کره جنوبی در ناتو را سفیر سئول در بروکسل که همزمان سفیر کره جنوبی در اتحادیه اروپا هم هست، برعهده خواهد داشت.

قرار است رئیس‌جمهور کره جنوبی ر حاشیه نشست ناتو در مادرید با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در یک نشست سه جانبه مشترک شرکت کند.

انتشار خبر افتتاح دفتر نمایندگی کره جنوبی در ناتو در شرایطی انجام شده که اقدامات تحریک آمیز واشنگتن در قبال موضوعاتی از قبیل تایوان باعث ایجاد تنش‌هایی در روابط چین و آمریکا شده است.

اولین سفر خارجی رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی در حالی انجام خواهد شد که تنش‌های سئول، واشنگتن و توکیو با پیونگ یانگ شدت گرفته است. در هفته‌های اخیر مقام‌های آمریکا، کره جنوبی و ژاپن به دفعات درباره احتمال آزمایش‌های موشکی و اتمی کره شمالی و تبعات آن هشدار داده‌اند./فارس

کلمات کلیدی: کره جنوبی ناتو
مطالب مرتبط
ارسال نظر