دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو در اردبیل

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جعفرزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند که در حال حاضر آزمایشات تکمیلی بیماران در دست اقدام است و ۸ بیمار به دلیل این بیماری بستری شده‌اند.

وی بیان کرد: خوشبختانه امسال فوت ناشی از تب کریمه کنگو نداریم و با توجه به این که بیماری مشترک بین انسان و حیوان در زمان شروع فصل گرما آغاز می‌شود بنابراین در صورت مشاهده کنه‌ها نباید تماس مستقیم با این حشرات داشته باشیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: رعایت نکات لازم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری در دستور کار قرار گرفته و از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود خرید گوشت را از مراکز مطمئن و دارای مهر و موم خریداری کنند.

جعفرزاده تصریح کرد: انجماد گوشت سبب از بین رفتن این ویروس نمی‌شود و گوشت مشکوک به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شده و بلافاصله از مصرف گوشت‌های تازه خودداری شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه علائم از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی مراجعه شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار