هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو در اردبیل

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جعفرزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند که در حال حاضر آزمایشات تکمیلی بیماران در دست اقدام است و ۸ بیمار به دلیل این بیماری بستری شده‌اند.

وی بیان کرد: خوشبختانه امسال فوت ناشی از تب کریمه کنگو نداریم و با توجه به این که بیماری مشترک بین انسان و حیوان در زمان شروع فصل گرما آغاز می‌شود بنابراین در صورت مشاهده کنه‌ها نباید تماس مستقیم با این حشرات داشته باشیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: رعایت نکات لازم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری در دستور کار قرار گرفته و از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود خرید گوشت را از مراکز مطمئن و دارای مهر و موم خریداری کنند.

جعفرزاده تصریح کرد: انجماد گوشت سبب از بین رفتن این ویروس نمی‌شود و گوشت مشکوک به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شده و بلافاصله از مصرف گوشت‌های تازه خودداری شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه علائم از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی مراجعه شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار