دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند مغز انسان هیچ‌وقت پُر نمی‌شود؛ حافظه بی‌مرز، نه محدود شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند

توضیحات حاجی بابایی درباره تصویب و ابلاغ آیین نامه رتبه بندی معلمان به آموزش و پرورش

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: طبق اخباری که به ما اعلام شده، بررسی آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان در دولت به اتمام رسیده است و باید هفته جاری به آموزش و پرورش ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره تأخیر دولت در اجرای رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: قانون رتبه‌بندی در مجلس مصوب شده است و اعتبار لازم به میزان ۳۸ هزار میلیارد تومان برای آن تعیین شده است بنابراین در جلسه‌ای که با حضور مسئولان دولت داشتیم، دلیل تأخیر را پرسیدیم.

وی افزود: قرار بود از فروردین ۱۴۰۱ رتبه‌بندی معلمان را اجرا کنند که با تأخیر همراه بود و امروز فرهنگیان نگران هستند.

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه نظام رتبه‌بندی معلمان قطعاً اجرایی خواهد شد، گفت: کیفیت اجرا و آیین‌نامه تدوین شده توسط دولت باید بررسی شود البته طبق اخباری که به ما اعلام شده، بررسی آیین‌نامه در دولت به اتمام رسیده است و باید این هفته به آموزش و پرورش ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس متذکر شد: اگر در این هفته نیز به جمع‌بندی نرسند باید جلسه‌ای را در مجلس برای رسیدگی به تأخیر در اجرای رتبه‌بندی معلمان برگزار کنیم همچنین دولت باید تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا آنچه را محصول مجلس است با ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار لحاظ کند و در تدوین آیین‌نامه نگاه بلند داشته باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
0
0
با سلام و تشکر لطفا برای معلمان حق التدریس که سالهای گذشنه بیمه نبودند، فکری بکنید بنده برای دو سال و نیم حق التدریس باید حدود هشت میلیون پرداخت می کردم که این مبلغ را نداشتم از هفت سال حق التدریسم، دو سال و نیمش محاسبه میشد که آن هم بخاطرپرداخت نکردن حق بیمه محروم شدم.
سالهایی که بالاترین دستمزد ما در دبیرستان در مناطق ۱۹ به پایین با کلاسهای ۴۰ نفر در دبیرستانهای خانی آباد و عبدالله آباد.و .... با ۵۰۰ تومان (تک تومان ) سپری شد. حق ما را به ما بدهید.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار