آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

توضیحات حاجی بابایی درباره تصویب و ابلاغ آیین نامه رتبه بندی معلمان به آموزش و پرورش

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: طبق اخباری که به ما اعلام شده، بررسی آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان در دولت به اتمام رسیده است و باید هفته جاری به آموزش و پرورش ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره تأخیر دولت در اجرای رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: قانون رتبه‌بندی در مجلس مصوب شده است و اعتبار لازم به میزان ۳۸ هزار میلیارد تومان برای آن تعیین شده است بنابراین در جلسه‌ای که با حضور مسئولان دولت داشتیم، دلیل تأخیر را پرسیدیم.

وی افزود: قرار بود از فروردین ۱۴۰۱ رتبه‌بندی معلمان را اجرا کنند که با تأخیر همراه بود و امروز فرهنگیان نگران هستند.

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه نظام رتبه‌بندی معلمان قطعاً اجرایی خواهد شد، گفت: کیفیت اجرا و آیین‌نامه تدوین شده توسط دولت باید بررسی شود البته طبق اخباری که به ما اعلام شده، بررسی آیین‌نامه در دولت به اتمام رسیده است و باید این هفته به آموزش و پرورش ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس متذکر شد: اگر در این هفته نیز به جمع‌بندی نرسند باید جلسه‌ای را در مجلس برای رسیدگی به تأخیر در اجرای رتبه‌بندی معلمان برگزار کنیم همچنین دولت باید تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا آنچه را محصول مجلس است با ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار لحاظ کند و در تدوین آیین‌نامه نگاه بلند داشته باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
0
0
با سلام و تشکر لطفا برای معلمان حق التدریس که سالهای گذشنه بیمه نبودند، فکری بکنید بنده برای دو سال و نیم حق التدریس باید حدود هشت میلیون پرداخت می کردم که این مبلغ را نداشتم از هفت سال حق التدریسم، دو سال و نیمش محاسبه میشد که آن هم بخاطرپرداخت نکردن حق بیمه محروم شدم.
سالهایی که بالاترین دستمزد ما در دبیرستان در مناطق ۱۹ به پایین با کلاسهای ۴۰ نفر در دبیرستانهای خانی آباد و عبدالله آباد.و .... با ۵۰۰ تومان (تک تومان ) سپری شد. حق ما را به ما بدهید.
آخرین اخبار