ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

نحوه درمان درد مفاصل

با این خوراکی ها درد مفاصل با دفع اسیداوریک از خون کاهش می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 11
کد خبر: ۱۴۱۰
به گزارش راهبرد معاصر؛ نقرس یکی از بیماری‌های مفاصل است که به علت افزایش ناگهانی اسیداوریک در خون ایجاد می‌شود. اسیداوریک باعث ایجاد کریستال می‌شود و این کریستال‌ها در مفاصل و اطراف آن رسوب می‌کنند، در نتیجه مفاصل دچار درد و التهاب می‌شوند. این درد و التهاب نخست انگشت شست پا را فرا می‌گیرد. در بیماری نقرس حاد این رسوب‌ها به زودی بازجذب می‌شوند، بافت به وضعیت طبیعی برمی‌گردد و درد پس از چند روز از بین می‌رود، اما در نقرس مزمن رسوب گسترده، توده‌های کوچکی ایجاد می‌کند که توفوس نامیده می‌شوند. وجود این توفوس‌ها خوردگی استخوان و تغییر شکل مفاصل را به همراه دارند.

مصرف برخی از گیاهان و میوه‌ها به حذف اسید اوریک اضافی از بدن و کاهش درد مفاصل کمک شایانی می‌کنند که در ادامه مطلب با این گیاهان آشنا می‌شوید.
 
مخلوط آب و لیموترش
لیموترش حاوی ویتامین C است که به حذف اسیداوریک اضافی از بدن کمک می‌کند. نوشیدن روزانه سه بار مخلوط آب و لیموترش خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می‌دهد.
 
سیب
مصرف روزانه ۲ تا سه عدد سیب اسیداوریک اضافی را از بدن خارج می‌کند.
 
چای سبز
آنتی اکسیدان‌های چای سبز به کاهش درد و علایم بیماری نقرس کمک می‌کند. مطالعات دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که ترکیب EGCG (اپی‌گالوکاتچین‌گالات) چای سبز، از ایجاد التهاب در مفاصل جلوگیری می‌کند. چای سبز دیورتیک (ادرارآور) است و اسیداوریک اضافی را از بدن خارج می‌کند. این گیاه همچنین حاوی پلی فنول، ویتامین C و E است که خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می‌دهد.
 
 
زنجبیل
مصرف چای زنجبیل درد و التهاب در مفاصل را کاهش می‌دهد. نوشیدن سه فنجان چای زنجبیل در روز به درمان بیماری نقرس کمک می‌کند.
 
 
آلبالو و گیلاس
طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف روزانه حدود ۲۲۰ گرم گیلاس یا آلبالو به مدت دو هفته ورم مفاصل را کاهش می‌دهد. ترکیب «آنتوسیانین» در این دو میوه اثرات ضد التهابی دارد و با خارج کردن اسید اوریک از بدن، خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می‌دهد.
 
 
مخلوط سرکه سیب و عسل
مبتلایان به نقرس برای کاهش علائم بیماریشان باید روزانه یک بار، ۲ قاشق مرباخوری از مخلوط سرکه سیب و عسل را میل کنند.
 
 
اسموتی توت فرنگی و لیموترش
مصرف اسموتی توت‌فرنگی و لیموترش برای مبتلایان به نقرس مفید است.
توت‌فرنگی نوعی آسپرین طبیعی محسوب می‌شود که برای تسکین درد‌های مفصلی و رفع التهاب‌های ناشی از نقرس موثر است. مصرف این میوه همچنین به دفع اسیداوریک از بدن نیز کمک زیادی می‌کند.
 
طرز تهیه اسموتی توت‌فرنگی و لیموترش
برای تهیه اسموتی توت‌فرنگی و لیموترش به ۱۰ عدد توت فرنگی، یک لیوان آب و آب نصف عدد لیموترش نیاز دارید. ابتدا توت فرنگی‌ها را با دقت و احتیاط بشویید، سپس آن‌ها را همراه با یک لیوان آب روی حرارت بگذارید. زمانی که توت فرنگی‌ها کاملاً نرم شدند، زیر شعله را خاموش، آب نصف عدد لیموترش را به آن اضافه و این ترکیب را مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. می‌توانید چند قالب یخ نیز به این نوشیدنی بیفزایید و پس از ناهار آن را میل کنید.
ارسال نظر