رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش کرملین به توقیف کشتی روسی حامل غلات در ترکیه

واکنش کرملین به توقیف کشتی روسی حامل غلات در ترکیه سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در واکنش به خبر توقیف یک کشتی روسی حامل غلات در ترکیه گفت هیچ اطلاعاتی در این خصوص ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه دوشنبه (چهارم ژوئیه) در کنفرانس خبری روزانه گفت کرملین هیچ اطلاعاتی در مورد توقیف یک کشتی روسی حامل غلات در ترکیه ندارد.

پسکوف گفت: ما این اطلاعات را در کرملین نداریم. فکر می‌کنم منطقی است که از وزارت حمل و نقل یا وزارت خارجه بپرسیم، زیرا طرف ترکیه، البته در صورت توقیف، باید اطلاعات را به سفارت و سرکنسولگری ما ارائه دهد.

اداره گمرک ترکیه شامگاه یکشنبه توقیف یک کشتی روسی را اعلام کرد و افزود «احتمال می‌رود این کشتی حامل غلات اوکراین باشد و هنوز هیچگونه تصمیمی در خصوص آن اتخاذ نشده است».

سخنگوی پوتین در بخش دیگری از سخنانش در ارتباط با مسئله اوکراین گفت عملیات ویژه روسیه در اوکراین طبق برنامه پیش می‌رود.

به گزارش «رویترز»، وی همچین گفت که پوتین روز استقلال ایالات متحده (چهارم ژوئیه) را به جو بایدن همتای آمریکایی خود به دلیل اقدامات «غیر دوستانه» واشنگتن در قبال مسکو تبریک نخواهد گفت. سخنگوی کرملین در یک کنفرانس تلفنی به خبرنگاران گفت: تبریک امسال را نمی‌توان مناسب دانست. سیاست‌های غیردوستانه ایالات متحده دلیل آن است.

دیمیتری پسکوف در گفتگو با خبرنگاران درباره تعیین سقف قیمت برای نفت صادراتی روسیه نیز گفت: روسیه باید منتظر بماند و ببیند که چگونه پیشنهاد‌ها برای محدود کردن قیمت نفت صادراتی روسیه به خارج نهایی می‌شود.

وی در ارتباط با گزارش‌هایی مبنی بر اینکه «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن پیشنهاد کرده قیمت خرید نفت روسیه به حدود نصف قیمت خرید فعلی محدود شود، گفت که سایر کشور‌ها ممکن است با پیشنهادات سطح سقف توکیو موافق نباشند.

این مقام روس همچنین در خصوص ناآرامی‌های مرگباری که در منطقه «قره‌قالپاقستان» ازبکستان رخ داده، آن را یک مسئله داخلی برای تاشکند خواند. سخنگوی کرملین گفت که روسیه ازبکستان را کشوری دوست می‌داند و تردیدی ندارد که حاکمیت آن برای حل این موضوع تلاش خواهد کرد.

مقامات ازبکستان روز دوشنبه گفتند که در جریان ناآرامی‌های هفته گذشته در استان قره‌قالپاقستان ازبکستان به دلیل برنامه‌هایی برای کاهش خودمختاری این استان، ۱۸ نفر کشته و ۲۴۳ نفر زخمی شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار