دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

بازداشت کلاهبردار میلیاردی که خود را پسرخاله مسئولان معرفی می‌کرد

فرمانده انتظامی شهرستان محلات گفت: فردی که با ادعای دروغین خویشاوندی با مسئولان از ۸ شهروند محلاتی کلاهبرداری کرده بود، در عملیات پلیس دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر, سرهنگ جعفر شمس بیرانوند گفت: در پی اعلام شکایت‌هایی به پلیس شهرستان در خصوص کلاهبرداری فردی از چند شهروند محلاتی، بلافاصله بررسی تخصصی موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس شهرستان قرار گرفت.

 

وی افزود: در مراحل نخستین رسیدگی به این پرونده و در بررسی اظهارات مال باختگان مشخص شد که فردی با ادعای دروغین نسبت خویشاوندی با یکی از مسئولان کشوری و به بهانه جمع آوری کمک به موسسات خیریه از آن‌ها مبالغ زیادی کلاهبرداری کرده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: در انجام تحقیقات پلیس، مخفیگاه متهم که به یکی از شهرهای شمال غربی کشور گریخته بود، شناسایی شد.

 

سرهنگ بیراوند تصریح کرد: در هماهنگی با مرجع قضائی، تیمی از ماموران انتظامی به شهر محل فرار متهم اعزام و او را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به پلیس شهرستان انتقال دادند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان محلات در ادامه گفت: با توجه به اسناد و مدارک به دست آمده مشخص شد که این فرد از ۸ شهروند در حدود ۱۴ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

 

وی با بیان معرفی متهم دستگیر شده به مرجع قضائی از شهروندان خواست تا از اعتماد نابجا به افراد ناشناس و یا دارای وعده‌های واهی و بدون تضمین و نیز از سرمایه گذاری در چنین مجموعه‌های فاقد مجوز قانونی خودداری کرده و در صورت مشاهده اینگونه موارد، مراتب را به شماره تماس ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کنند.

 

منبع: میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار