آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

دستگیری ۳۶ قاچاقچی موادمخدر در تهران

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت از دستگیری ۳۶ قاچاقچی موادمخدر و کشف ۲۰۲ کیلوگرم موادمخدر در اجرای طرح‌های امنیت محله محور طی ۱۰روز گذشته خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر  سرهنگ ضرغام آذین با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان جامعه، طرح امنیت محله محور پس از برگزاری جلسه توجیهی برای کارکنان و شناسایی مناطق جرم خیز و آلوده از ۱۰ روز پیش طی چندین مرحله در سطح شهر تهران به ویژه مناطق مرکزی پایتخت به اجرا درآمد.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های پلیس‌ مبارزه با مواد مخدر فاتب در جریان اجرای این طرح موفق به دستگیری ۱۳۳۰ خرده فروش مواد مخدر و توزیع کننده و همچنین ۳۶ قاچاقچی مواد مخدر در شهر تهران شدند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ افزود:‌ماموران در بازرسی از متهمان دستگیر شده ۲۰۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی را کشف و ضبط کردند.

آذین ادامه داد:‌همچنین طی این مدت تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های پلیس مبارزه با موادمخدر و ماموران یگان امداد و کلانتری‌های تابعه سرکلانتری هفتم و ششم فاتب نسبت به جمع آوری ۲هزار و ۸۵۸ معتاد متجاهر نیز اقدام کردند که این افراد روانه مراکز بازپروری شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب تاکید کرد:‌ اجرای طرح امنیت محله محور با هدف برقراری نظم و امنیت پایدار به صورت مستمر در سطح شهر تهران اجرا خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده