آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

روسیه انتقال نفت قزاقستان به اروپا را متوقف کرد

 خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، دادگاهی در روسیه امروز حکم تعلیق 30 روزه فعالیت کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) را صادر کرد؛ این خط لوله، نفت را از قزاقستان از طریق یکی از بزرگترین خطوط لوله جهان به دریای سیاه می‌رساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر مسائل فنی شناسایی شده توسط ناظر حمایت از مصرف کنندگان روسیه (Rospotrebnadzor) دلیل این توقف عنوان شده است.

اما خبرگزاری رویترز در این رابطه نوشت، اپراتور CPCاعلام کرده است که حکم تعلیق فعالیت مربوط به کاغذبازی در مورد نشت نفت است که کنسرسیوم باید آن را رعایت می‌کرد.

این شرکت همچنین اعلام کرد، درخواست تجدیدنظر به دادگاه شهر نووروسیسک روسیه ارائه داده و از این دادگاه خواسته است تا اجرای حکم را برای جلوگیری از عواقب غیرقابل بازگشت برای تجهیزات خط لوله به تعویق بیندازد.

CPC، یک درصد نفت جهان را انتقال می دهد. شرکت های شورون و ایکسون آمریکا فعال در این خط لوله مجبور به تبعیت از این حکم هستند.

دو منبع آگاه آشنا به فعالیت این پایانه به رویترز گفتند، صادرات نفت از پایانه CPC در دریای سیاه تا صبح روز چهارشنبه ادامه دارد.

سه منبع صنعتی دیگر گفتند،عرضه نفت از میادین به خط لوله CPC از صبح چهارشنبه بدون وقفه ادامه داشته است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار