ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

جزئیات دیدار شمخانی و وزیر خارجه قطر

در دیدار وزیر خارجه قطر، علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء ذکر کرد و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلند مدت به راحتی در ایران سرمایه گذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۸۲

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده است بعداز ظهر چهارشنبه با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه ای، آخرین تحولات سیاسی و امنیتی و همچنین بررسی برخی پرونده‌های خاص گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و نقش محوری همسایگان در روابط خارجی کشورمان تصریح کرد؛ سیاست دائمی ایران در قبال همسایگان توسعه روابط همه جانبه و راهبردی، توام با حسن همجواری است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از تروریسم و صهیونیسم به عنوان دو عنصر اصلی ایجاد ناامنی در منطقه یاد کرد و افزود: هر ائتلافی با رژیم صهیونیستی و لو غیر امنیتی و غیر نظامی ثبات و امنیت منطقه را تهدید خواهد کرد.

شمخانی، با بیان اینکه رفتار ایران در منطقه نشان داده که جمهوری اسلامی همواره به امنیت جمعی و حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها به عنوان یک راهبرد دائمی اهتمام داشته است؛ خاطر نشان کرد: محکومیت اشغال کویت توسط صدام و حمایت از قطر در مقابله با زیاده خواهی و زور گویی برخی کشور‌های منطقه از مصادیق بارز چنین راهبردی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء ذکر کرد و افزود، تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلند مدت به راحتی در ایران سرمایه گذاری کنند.

وی خاطر نشان کرد: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

شمخانی، در پایان با اشاره به میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ توسط قطر؛ برای این کشور در برگزاری با شکوه این مسابقات آرزوی موفقیت کرد و بار دیگر آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری همه جانبه در این زمینه اعلام کرد.

در این دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز با اظهار خرسندی از سفر به ایران بر ضرورت تداوم گفتگو‌های منطقه‌ای برای از میان برداشتن برخی موانع تصنعی و ایجاد شتاب در روابط دو و چند جانبه میان کشور‌ها تاکید کرد.

وی با اشاره به حمایت قاطع قطر از مذاکرات رفع تحریم‌ها افزود: همه طرف‌ها باید هرچه سریع‌تر با پذیرش تعهدات پذیرفته شده در برجام به توافق برگردند.

وی، اصلی‌ترین نیاز منطقه را وجود ثبات پایدار و همکاری‌های همه جانبه برای رفاه و آسایش ملت‌ها عنوان کرد و گفت: شکل گیری توافق در مذاکرات هسته‌ای به طور قطع به نفع افزایش ثبات در منطقه خواهد بود. / جماران

ارسال نظر
آخرین اخبار