سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

چه کسانی باید واکسن آبله میمون تزریق کنند؟

از آنجایی که شمار موارد تأیید شده ابتلا به آبله میمون همچنان در کانادا در حال افزایش است، متخصصان سلامت عمومی و بیماری‌های عفونی در این کشور در حال فراهم ساختن واکسیناسیون برای افرادی هستند که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر آبله میمون و آبله هردو بخشی از خانواده ویروس‌های ارتوپاکس هستند، متخصصان می‌گویند برخی از واکسن‌ها می‌تواند در خصوص هر دو بیماری مؤثر واقع شود.

با این حال، سازمان جهانی بهداشت (who) می‌گوید واکسن‌هایی که برای استفاده علیه آبله میمون امروزه استفاده می‌شود، با آن‌هایی که در گذشته به منظور تلاش برای ریشه کن ساختن آبله استفاده می‌شد، متفاوت است.

سازمان جهانی بهداشت در دستورالعمل موقتی که در خصوص واکسن آبله میمون منتشر ساخته، می‌گوید: برخی کشور‌ها منابع راهبردی واکسیناسیون قدیمی را که برای برنامه ریشه کن ساختن آبله موجود بود و در سال ۱۹۸۰ به پایان رسید، حفظ کرده اند.

سازمان جهانی بهداشت  اعلام کرد این واکسن‌های نسل اول برای آبله میمون در این زمان توصیه نمی‌شود؛ چرا که استاندارد‌های ایمنی و تولید فعلی را برآورده نمی‌کند.آبله میمون علائمی شبیه به آنفلوانزا و نیز ضایعات پوستی ایجاد می‌کند و از طریق تماس نزدیک منتشر می‌شود.

دکتر «روزاموند لوئیس» سرپرست فنی سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: بسیاری از داده‌ها در خصوص استفاده از واکسن‌های آبله علیه آبله میمون یا قدیمی است و یا از مطالعات حیوانی، بجای آزمایش‌های بالینی انسانی استفاده شده است.

وی از کشور‌هایی که به ایمن سازی بدن علیه آبله میمون می‌پردازند، خواست تا به ردیابی و سهیم کردن یافته هایشان بپردازند تا آن‌ها بتوانند در مورد میزان اثربخشی واکسن اطلاعات بیشتری کسب کنند.

هم سازمان جهانی بهداشت و هم کمیته ملی مشاوره ایمن سازی کانادا (NACI) اکنون دستورالعملی را منتشر ساخته مبنی بر اینکه چه واکسنی بایستی برای مقابله با آبله میمون مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است واکسنی که برای ایمن سازی در برابر آبله میمون در کانادا مورد تأیید قرار گرفته، واکسن «MVA-BN» یا همان واکسن «Modified Vaccinia Ankara - Bavarian Nordic» است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر