لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

شناسایی علائم جدید آبله میمون

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) در آمریکا روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده از آغاز ماه می ۴۵ مورد ابتلای قطعی به ویروس آبله میمون را ثبت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر "ان‌بی‌سی" در این باره نوشت: این آژانس از ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی می‌خواهد که مراقب بثورات در میان بیماران باشند، اما ماهیت جوش‌های آبله میمون در موارد اخیر با آنچه پزشکان در گذشته در آفریقا مشاهده کرده‌اند ( جایی که ویروس در ۱۱ کشور بومی است ) متفاوت است.

"روشل والنسکی"، مدیر CDC در یک جلسه توجیهی گفت: در برخی از موارد جدید، آبله میمون باعث شده است که افراد به جای یک خارش گسترده، چیزی شبیه جوش یا تاول ایجاد کنند. او گفت که در موارد دیگر، برجستگی‌های ریز روی پوست نشانه عفونت است.

او گفت: ما نشانه‌های آبله میمون را دیده‌ایم که خفیف بوده و گاهی فقط در نواحی محدودی از بدن هستند که با نشانه‌هایی که در کشورهای بومی آفریقای غربی و مرکزی دیده می‌شوند، متفاوت هستند. این نگرانی را برانگیخته است که برخی موارد ممکن است ناشناخته یا تشخیص داده نشوند.

طبق مشاهدات مقامات بهداشتی در آمریکا بیماران علائمی شبیه آنفلوانزا مانند تب، بدن درد و غدد متورم را گزارش کرده‌اند. پس از آن، بثورات مشخص و اغلب منتشر در چندین طرف بدن، اغلب روی صورت، بازوها و دست‌ها ظاهر می‌شوند.

با این حال والنسکی می‌گوید که برخی از بیماران قبل از این که علائمی شبیه آنفلوانزا را تجربه کنند، اغلب در اطراف ناحیه تناسلی یا مقعد دچار یک خراش موضعی شده و علائمی شبیه آنفلوانزا ایجاد نکرده‌اند.

این نوع آبله میمونی که در حال حاضر در ایالات متحده و سایر کشورهای خارج از آفریقا در گردش است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) تخمین می‌زند که حدود یک درصد از افرادی که به این سویه مبتلا شده‌اند در گذشته جان خود را از دست داده‌اند؛ در مقایسه با ۱۰ درصد افرادی که به سویه حوضه کنگو مبتلا شده‌اند.

به نظر می‌رسد آبله میمون از طریق تماس فیزیکی نزدیک، قطرات تنفسی، بثورات یا ضایعاتی که در طول عفونت ایجاد می‌شوند و یا از طریق وسایل آلوده مانند لباس یا ملحفه، گسترش می‌یابد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار