شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد ترامپ: باور نمی‌کنم روسیه به کشورهای عضو ناتو حمله کند سنتکام: تنگه هرمز را مین‌روبی کردیم سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست دیدار وزیر خارجه قطر با قالیباف

آمریکا: به دنبال یکپارچه سازی پدافند هوایی خاورمیانه برای مقابله با ایران هستیم

آمریکا: به دنبال یکپارچه سازی پدافند هوایی خاورمیانه برای مقابله با ایران هستیم سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: واشنگتن یکپارچه‌سازی پدافند‌های هوایی با کشور‌های خاورمیانه را برای مقابله با «تهدید‌های فزاینده ایران» بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پنجشنبه با بیان ادعا‌های ضد ایرانی گفت که واشنگتن به دنبال یکپارچه‌سازی پدافند هوایی منطقه است.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در سفرش به منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) به دنبال کار بر روی موضوعاتی نظیر پدافند هوایی جهت مقابله با ایران خواهد بود.

جان کربی گفت: «ما کار بر روی قابلیت‌های پدافندی یکپارچه را ادامه می‌دهیم، چون همان‌طور که می‌دانید کل منطقه درباره ایران و قابلیت‌های موشکی فزاینده آنها، علاوه بر حمایت آن‌ها از تروریسم در سراسر منطقه نگران است.»

او بار دیگر تأکید کرد بایدن در این سفر یکپارچه‌سازی پدافند هوایی در منطقه را مورد بررسی قرار داد. جان کربی گفت: «بعد از آن بررسی ایده یکپارچه کردن همه آن پدافند‌های هوایی با هم را داریم تا پوشش موثرتری جهت مقابله با تهدید فزاینده ایران ایجاد شود.»

ادعا‌های جان کربی در شریطی مطرح شده که ساعاتی قبل‌تر خبرگزاری رویترز به نقل از برخی منابع آگاه از وجود اختلافاتی در میان برخی کشور‌های منطقه برای پیوستن به یک ائتلاف ایرانی خبر داده بود. 

رویترز در این گزارش می‌افزاید، اصرار برای ایجاد ائتلاف منطقه‌ای با مقاومت برخی کشور‌ها از جمله عراق، کویت و قطر مواجه شده است. این خبرگزاری به نقل از یک مقام دولت بایدن نوشت: «دیدگاه‌های متفاوتی در پایتخت‌های مختلف وجود دارد».

کربی در بخش دیگری از اظهاراتش تأیید کرد که جو بایدن در سفرش به عربستان با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی دیدار خواهد کرد، هر چند که او گفت این دیدار دوجانبه نخواهد بود.

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: «رئیس‌جمهور با ملک سلمان و تیم او دیداری خواهد داشت. همان‌طور که می‌دانید ولیعهد [عربستان]جزئی از آن تیم است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار