دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

افزایش دما از شنبه تا اواسط هفته آینده در غالب نقاط کشور

افزایش دما از شنبه تا اواسط هفته آینده در غالب نقاط کشور مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از پیش‌بینی تدریجی روند افزایش دما از شنبه تا اواسط هفته آینده در غالب نقاط کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از امروز تا دوشنبه (۲۰ تیرماه) به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در بخش‌هایی از نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب فارس رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت گاهی همراه با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

امروز در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی نیز رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود.

از امروز تا سه‌شنبه (۱۷ تا ۲۱ تیرماه) در برخی نواحی شمال شرق، شرق (به ویژه منطقه زابل) دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید، در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. این شرایط علاوه بر مناطق ذکر شده در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۲۰ و ۲۱ تیر) در جنوب شرق انتظار می‌رود. در این مدت در برخی مناطق شرق و جنوب شرق طوفان، گرد و خاک و کاهش دید افقی دور از انتظار نیست.

علاوه بر این طی پنج روز آینده شرایط برای تشکیل متناوب توده‌های گرد و خاک بر روی عراق و انتقال آن به بخش‌های از غرب، جنوب غرب و جنوب کشور فراهم است.

از شنبه تا اواسط هفته آینده در غالب نقاط کشور به تدریج روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز آینده نیز دریای عمان و تنگه هرمز، شنبه دریای خزر و یکشنبه خلیج فارس مواج خواهند بود.

آسمان تهران فردا (۱۸ تیرماه) صاف و غبار صبحگاهی در بعدازظهر وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ و در روز یکشنبه (۱۹ تیرماه) صاف در بعضی ساعات وزش باد با حداقل ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ تیرماه) اهواز با دمای ۴۷ و ۴۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۱ و ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار