شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

کمک مالی اتحادیه اروپا به اوکراین

کمک مالی اتحادیه اروپا به اوکراین به گفته یک دیپلمات اروپایی، رایزنی در مورد کمک های بیشتر برای پشتیبانی از زیرساختهای اوکراین کماکان ادامه دارد و کمیسیون اروپا پس از تعطیلات تابستانی پیشنهادهایی را در این زمینه مطرح خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزیران دارایی اتحادیه اروپا امروز با پیشنهاد کمیسیون اروپا مبنی بر اختصاص یک میلیارد یورو تسهیلات درازمدت برای حمایت از زیر ساخت های اوکراین موافقت کردند.

تارنمای پولیتیکو نوشت که اتحادیه اروپا پرداخت اصل این تسهیلات و سود آن را تضمین خواهد کرد. این مبلغ بخشی از تلاش های جهانی برای کاهش کسری بودجه کشور جنگ زده اوکراین و جلوگیری از وقوع بحران مالی در آن خواهد بود.

زبینک استانجورا (Zbyněk Stanjura) وزیر دارایی چک که کشور متبوعش ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، گفت که این وام منابع مالی لازم را برای برآورده ساختن نیازهای ضروری اوکراین و تداوم فعالیت زیرساخت های حیاتی این کشور، تضمین خواهد کرد.

با این حال، بسته کمکی ۹ میلیارد یورویی که کمیسیون در ماه مه پیشنهاد کرده و سران اتحادیه آن را تائید کرده بودند، از حمایت آلمان برخوردار نشد. برلین استدلال می کند که پرداخت کمک های بلاعوض در شرایط فعلی فشار کمتری به نسبت وام به نظام مالی اوکراین وارد می سازد. برلین تاکنون یک میلیارد یورو کمک مالی در اختیار کی یف قرار داده است.

به گفته یک دیپلمات اروپایی، رایزنی در مورد کمک های بیشتر برای پشتیبانی از زیرساختهای اوکراین کماکان ادامه دارد و کمیسیون اروپا پس از تعطیلات تابستانی پیشنهادهایی را در این زمینه مطرح خواهد کرد./ ایرنا

کلمات کلیدی: اروپا اوکراین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار