عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

آیا حضور بایدن در منطقه از سر اقتدار است؟

آیا حضور بایدن در منطقه از سر اقتدار است؟ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا، به بررسی چرایی حضور بایدن به این منطقه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا گفت: بایدن به خاطر اینکه کشورش با بحران انرژی مواجه شده برای گدایی نفت به منطقه آمده است.

 

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا تلاش دارد با اقداماتش در منطقه غرب آسیا آینده اروپا را نیز در حوزه مسائل منطقه‌ای به نفع کشورش تغییر دهد و با اقدامات خود فضا را برای اروپا هم تنگ کند.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکا از تخاصم روسیه با تعدادی از کشورهای اروپایی به نفع خودش استفاده می‌کند و علاوه بر این بایدن به دنبال تقویت ایران‌هراسی در منطقه است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به شدت با دخالت بیگانگان در مسائل منطقه مخالفت می‌‌کند و این را یک اصل اساسی می‌داند که باید امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه حفظ و حراست شود.

 

وی افزود: آمریکا همچنان سیاست دستیابی به گاوهای شیرده را در برخی از کشورهای عربی و منطقه دنبال می‌کند و به دنبال دوشیدن شیر از این گاوهای شیرده است.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حضور بایدن در منطقه نه از سر اقتدار بلکه از سر نگرانی از آینده است و از سر استیصال امروز رو به منطقه غرب آسیا آورده است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: توصیه ما به کشورهای منطقه این است که کمک کنند تا بیگانگان از منطقه بروند نه اینکه به حضور و فتنه‌گری بیگانگان کمک کنند. ایران در لحظات سخت از همسایگان خود به خوبی حمایت کرده و می‌کند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار