سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ذوق زدگی اسرائیل از باز شدن حریم هوایی عربستان

ذوق زدگی اسرائیل از باز شدن حریم هوایی عربستان نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) از تصمیم عربستان در بازکردن حریم هوایی خود برای تمامی هواپیما‌های غیرنظامی تشکر و تاکید کرد که به تلاش خود برای افزایش رشد اقتصاد اسرائیل و تقویت امنیت و حفظ منافع اسرائیلی‌ها ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 15
کد خبر: ۱۴۲۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از روسیا الیوم، یائیر لاپید، نخست وزیر رژیم موقت رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) اعلام کرد: پس از تلاش‌های طولانی، شدید و سری دیپلماتیک با عربستان و آمریکا امروز خبرهای خوشحال کننده‌ای از آن تلاش‌ها به دست ما رسید، "عربستان حریم هوای خود را بر روی تمامی پروازهای غیرنظامی اسرائیل گشود".

وی افزود: این تصمیم با امضای "اعلامیه قدس"، تعمیق تعهد آمریکا به "امنیت اسرائیل"، مبارزه با برنامه هسته‌ای ایران و پیشبرد طرح‌های عادی‌سازی در توافق‌نامه‌های ابراهیم و اجلاس نقف صورت گرفته است.

لاپید همچنین از جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به خاطر سفر به منطقه، بازدید از اسرائیل و تعهدش به قدرت نظامی و دیپلماتیک اسرائیل تشکر کرد و برای او در نشست جده آرزوی موفقیت کرد.

وی افزود: من همچنین از رهبری عربستان برای باز کردن حریم هوایی خود تشکر می‌کنم. این تنها گام اول است. ما با تضمین لازم به خاطر اقتصاد اسرائیل، "امنیت آن" و منافع شهروندانمان به کار خود ادامه خواهیم داد.

وزیر حمل و نقل اسرائیل نیز به نوبه خود از تصمیم عربستان سعودی برای رفع محدودیت‌های اعمال شده بر تمامی خطوط هوایی اسرائیل استقبال کرد.

این وزیر اسرائیلی این اقدام را "گامی مهم" دانست که به تقویت روابط بین اسرائیل و کشورهای خاورمیانه کمک می‌کند و زمان پروازها و قیمت‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان بامداد امروز(جمعه) اعلام کرد حریم هوایی این کشور به روی تمامی پروازهای غیرنظامی که الزامات لازم را رعایت کنند (از جمله هواپیماهای اسرائیلی) باز است. این تصمیم ریاض استقبال جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را به دنبال داشت.

رئیس جمهور آمریکا نسبت به تصمیم عربستان مبنی بر بازکردن حریم هوایی عربستان بر روی تمامی هواپیماهای غیرنظامی واکنش نشان داد و این اقدام را ستود.

در همین راستا جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا در بیانیه‌ منتشر شده از کاخ سفید گفت که اعلام این تصمیم به دنبال تلاش‌های دیپلماتیک رئیس جمهور آمریکا با عربستان طی ماه‌های گذشته صورت گرفته است.

وی افزود: این تصمیم راه را برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه هموار می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا امروز(جمعه) وارد جده می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار