حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

جزییات دیدار چاووش‌ اوغلو و امیرعبداللهیان

جزییات دیدار چاووش‌ اوغلو و امیرعبداللهیان وزارت امور خارجه ترکیه روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای امور خارجه ایران و ترکیه روز شنبه در تماس تلفنی درباره آمادگی برای برگزاری نشست آتی در سطح عالی (روند آستانه) گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق» به نقل از وزارت خارجه ترکیه، «مولود چاووش اوغلو» وز یر خارجه ترکیه و «حسین امیرعبداللهیان» ویر خارجه ایران پس از سفر رسمی وزیر امور خارجه ایران به آنکارا در تاریخ ۲۷ ژوئن (دوشنبه ۶ تیر)، این گفت‌وگو را انجام دادند.

بر اساس این گزارش، قرار است روسای جمهور سه کشور ضامن روند آستانه در مورد سوریه، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران و «ولادیمیر پوتین » رئیس جمهور روسیه قرار است اواخر ماه جاری نشستی سه جانبه در تهران برگزار کنند.

مذاکرات آستانه برای صلح در سوریه در سال ۲۰۱۷ به ابتکار این سه کشور آغاز شد. این نشست همچنین به پیشرفت روند دیپلماتیک به رهبری سازمان ملل متحد در ژنو کمک می‌کند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین تایید کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر ماه) به ایران سفر می‌کند. سخنگوی کرملین با تایید سفر هفته آینده رئیس‌جمهور روسیه به ایران اعلام کرد که در این سفر دیدار سه‌جانبه‌ای میان «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و پوتین برگزار خواهد شد.

پیش از این «محمدرضا پورابراهیمی» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که رئیس جمهور روسیه هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد، گفت: «برنامه‌ریزی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اولویت رایزنی‌های روسای جمهور دو کشور خواهد بود.»

خبرگزاری «آناتولی» ترکیه نیز گزارش کرده بود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تاریخ همین تاریخ به ایران سفر خواهد کرد که البته جزئیاتی درباره این دیدار ارائه نکرد. (جزئیات بیشتر)

در هفته‌های اخیر کشورهای غربی به ویژه مقام‌های ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کنند با طرح ادعاهایی بی‌اساس، علیه روابط میان مسکو و تهران فضاسازی کنند و مانع پیشرفت ارتباطات دو کشور شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار