یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

جزییات دیدار چاووش‌ اوغلو و امیرعبداللهیان

جزییات دیدار چاووش‌ اوغلو و امیرعبداللهیان وزارت امور خارجه ترکیه روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای امور خارجه ایران و ترکیه روز شنبه در تماس تلفنی درباره آمادگی برای برگزاری نشست آتی در سطح عالی (روند آستانه) گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق» به نقل از وزارت خارجه ترکیه، «مولود چاووش اوغلو» وز یر خارجه ترکیه و «حسین امیرعبداللهیان» ویر خارجه ایران پس از سفر رسمی وزیر امور خارجه ایران به آنکارا در تاریخ ۲۷ ژوئن (دوشنبه ۶ تیر)، این گفت‌وگو را انجام دادند.

بر اساس این گزارش، قرار است روسای جمهور سه کشور ضامن روند آستانه در مورد سوریه، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران و «ولادیمیر پوتین » رئیس جمهور روسیه قرار است اواخر ماه جاری نشستی سه جانبه در تهران برگزار کنند.

مذاکرات آستانه برای صلح در سوریه در سال ۲۰۱۷ به ابتکار این سه کشور آغاز شد. این نشست همچنین به پیشرفت روند دیپلماتیک به رهبری سازمان ملل متحد در ژنو کمک می‌کند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین تایید کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر ماه) به ایران سفر می‌کند. سخنگوی کرملین با تایید سفر هفته آینده رئیس‌جمهور روسیه به ایران اعلام کرد که در این سفر دیدار سه‌جانبه‌ای میان «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و پوتین برگزار خواهد شد.

پیش از این «محمدرضا پورابراهیمی» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که رئیس جمهور روسیه هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد، گفت: «برنامه‌ریزی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اولویت رایزنی‌های روسای جمهور دو کشور خواهد بود.»

خبرگزاری «آناتولی» ترکیه نیز گزارش کرده بود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تاریخ همین تاریخ به ایران سفر خواهد کرد که البته جزئیاتی درباره این دیدار ارائه نکرد. (جزئیات بیشتر)

در هفته‌های اخیر کشورهای غربی به ویژه مقام‌های ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کنند با طرح ادعاهایی بی‌اساس، علیه روابط میان مسکو و تهران فضاسازی کنند و مانع پیشرفت ارتباطات دو کشور شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار