سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

کاخ سفید گفته‌های بایدن درباره رایزنی او با بن سلمان درمورد خاشقچی را تصحیح کرد

کاخ سفید گفته‌های بایدن درباره رایزنی او با بن سلمان درمورد خاشقچی را تصحیح کرد کاخ سفید اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره سخنانی که وی به محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی درباره پرونده خاشقچی در نشست اخیر جده گفته بود را پس گرفت و آن‌ها را مطابق با دیدگاه عربستانی‌ها تصحیح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید رسماً بیانیه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را که در آن به نقش محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در قتل جمال خاشقچی اشاره کرده بود، تصحیح کرد.

اصلاحیه کاخ سفید مطابق با روایت طرف سعودی که توسط عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان ارائه شده بود، صورت گرفت.

در همین راستا،‌ یک منبع سعودی تایید کرد که محمد بن سلمان در یک بحث سریع درباره حادثه جمال خاشقجی به جو بایدن پاسخ داد که عربستان تمام اقدامات قانونی از جمله تحقیقات و محاکمه را تا زمان صدور و اجرای احکام انجام داده است.

این منبع که در مذاکرات طرف‌های سعودی و آمریکایی حضور داشت، افزود که بن سلمان به بایدن در جریان مذاکره گفت که عربستان تدابیری را برای جلوگیری از تکرار چنین اشتباهاتی در آینده اتخاذ کرده است.

بر اساس اعلام این منبع؛ محمد بن سلمان همچنین تصریح کرد که چنین حادثه‌ای در هر جای دنیا رخ می‌دهد و در همان سالی که این حادثه ناگوار رخ داد، خبرنگاران دیگری در سایر نقاط جهان کشته شدند.

بن سلمان خاطرنشان کرد: آمریکا نیز مرتکب اشتباهات متعددی شد، مانند حادثه زندان ابوغریب در عراق و اشتباهات دیگر، اما آنچه لازم است این است که کشورها با این اشتباهات برخورد کرده و تدابیری اتخاذ کنند تا از تکرار آن جلوگیری شود.

وی همچنین با اشاره به کشته شدن شیرین ابوعاقله، روزنامه نگار فلسطینی-آمریکایی، اقدامات آمریکا و کشورهای جهان را در این زمینه زیر سوال برد.

روابط ریاض با آمریکا پس از اظهارات دولت بایدن در خصوص پرونده جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی دچار تنش شد؛ اما اخیرا دولت بایدن اقداماتی را برای بهبود روابط اتخاذ کرده که از جمله آن می‌توان به تصمیم از سرگیری فروش سلاح به عربستان که پیشتر متوقف شده بود اشاره کرد.

بایدن جمعه گذشته در سومین و آخرین مقصد سفرش به خاورمیانه وارد عربستان شد و در فرودگاه ملک عبدالعزیز جده مورد استقبال امیر مکه و سفیر عربستان قرار گرفت. وی پیش از سفر به عربستان به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده و با مقامات اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرد.

این اولین سفر بایدن به عربستان از زمان تصدی ریاست جمهوری آمریکا است./ ایسنا

کلمات کلیدی: کاخ سفید بایدن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار