گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

پامپئو خبر «رویترز» درباره ارسال پیام به ایران از طریق عمان را تکذیب کرد

وزیر خارجه آمریکا با تکذیب ارسال پیام به تهران از طریق عمان، گفت هر وقت ایران تصمیم گرفت دیپلماسی واشنگتن را با دیپلماسی جواب دهد، می‌داند چگونه ارتباط برقرار کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۰۴
 

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا بامداد یکشنبه با تکذیب گزارش خبرگزاری «رویترز» اعلام کرد که واشنگتن هیچ پیام یا نامه‌ای از طریق عمان به ایران ارسال نکرده است.

 

پامپئو با صدور بیانیه‌ای گفت: «اول اینکه ترامپ از طریق عمان پیامی برای مذاکره به ایران نفرستاده است. ما موضع خود را صریحا بیان کردیم. ما خواستار تعامل (با ایران) در زمان مناسب هستیم. رژیم ایران (اقدام) دیپلماسی اخیر و تاریخی نخست‌وزیر ژاپن را رد کرد».

 

این در حالی است که رویترز روز جمعه مدعی شده بود ترامپ بعد از ساقط شدن پهپاد آمریکایی توسط ایران، از طریق عمان نامه‌ای تهدیدآمیز به ایران ارسال کرده بود. شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز هرگونه دریافت پیامی از سوی آمریکا به واسطه عمان را تکذیب کرده بود. 

 

وی با متهم کردن ایران به فریبکاری و هدف قرار دادن نفتکش‌ها در دریای عمان، مدعی شد: «(ایرانی‌ها) یک هواپیمای آمریکایی را در حریم هوایی بین‌المللی ساقط کردند. هر وقت رژیم ایران تصمیم گرفت دست از خشونت برداشته و دیپلماسی ما را با دیپلماسی پاسخ دهد، خودش می‌داند چگونه با ما ارتباط برقرار کند».

 

وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر تداوم «کارزار فشار حداکثری اقتصادی و انزوای دیپلماتیک» بر ایران، افزود:‌«ثانیا، ایالات متحده نشان داد که ایران،‌ پهپاد آمریکا را در حریم هوایی بین‌المللی ساقط کرد. نقشه دست‌نویس محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران معتبر نیست».

 

پامپئو در ادامه اذعان کرد که این دومین مرتبه‌ای بود که ایران طی هفته‌های اخیر هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را هدف می‌گیرد.

 

وی سپس با تکذیب خروج نیروهای آمریکایی از عراق، گفت: «ایالات متحده خدمه نظامی در پایگاه هوایی بلد در عراق را تخلیه نمی‌کند. آمریکا تحت رهبری ترامپ، مصمم‌تر از هر زمانی برای حمایت از متحدان و شرکای خود در منطقه است».

 

روز گذشته (پنجشنبه) روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود: «در نخستین ساعات بامداد امروز (پنجشنبه ۳۰ خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی "گلوبال هاوک" آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی  کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد» 

 

 

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار