دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
کنعانی:

رژیم صهیونیستی جرأت رویارویی نظامی با ایران را ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه واشنگتن همه مطالب ایران را که در متن توافق سال 2015 آمده است، نپذیرفت، خاطرنشان کرد: طولانی کردن زمان مذاکرات به نفع هیچ طرفی به ویژه آمریکا نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌وگویی تفصیلی با شبکه العالم به سوالاتی پیرامون «سیاست‌های همکاری دولت سیزدهم با کشورهای منطقه»، «آخرین وضعیت تماس‌های دیپلماتیک ایران و عربستان»، «واکنش‌ها به سفر بایدن به منطقه» و «واکنش ها به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی» پاسخ داد.

کنعانی در این گفت‌وگو تاکید کرد: رژیم صهیونیستی جرأت رویارویی نظامی با ایران را ندارد و تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی صرفا جنگ روانی است.

وی گفت: این رژیم جرأت و قدرت رویارویی نظامی با ایران را ندارد و پاسخ ایران به هرگونه حماقتی که رژیم صهیونیستی مرتکب شود، ویران کننده خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه در بخشی از گفت وگوی خود خاطرنشان کرد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تشکیل ائتلافی نظامی ضد ایران شکست خورد و کشورهای منطقه به آمریکا اعتمادی ندارند.

وی گفت: تهران نگرانی های امنیتی ترکیه را در مرزهای جنوبی این کشور درک می کند و با این حال مخالف ایده منطقه حائل داخل سوریه است.

کنعانی همچنین تاکید کرد: واشنگتن همه مطالب ایران را که در متن توافق سال 2015 آمده است، نپذیرفت. واشنگتن باید ضمانت واقعی به ایران بدهد. طولانی کردن زمان مذاکرات به نفع هیچ طرفی به ویژه آمریکا نیست./ایرنا

ارسال نظر