بهترین راه تقویت حافظه با افزایش سن-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

بهترین راه تقویت حافظه با افزایش سن

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که راه حل‌های تقویت حافظه، بستگی به هر فرد دارد. نحوه آموزش به مغز می‌تواند منحصر به فرد باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر این مطالعه که توسط محققان دانشگاه میشیگان و کالج پزشکی ایالت پن انجام شد، دو رویکرد را برای افراد مبتلا به نوع اولیه از دست دادن حافظه مقایسه کرد. این دو عبارتند از آموزش استراتژی یادگاری، که هدف آن اتصال چیزی است که کسی می‌خواهد به خاطر بسپارد به چیز دیگری مانند یک کلمه، عبارت یا آهنگ و آموزش بازیابی فاصله‌دار، که به تدریج زمان بین را افزایش می‌دهد یعنی یاد آوری موارد با گذشت زمان.

افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف، که همیشه منجر به تشخیص بعدی بیماری آلزایمر نمی‌شود، هنگام استفاده از یکی از این رویکرد‌های آموزشی شناختی، بهتر می‌توانستند اطلاعات را به خاطر بسپارند. با این حال، داده‌ها و اسکن‌های مغزی که نشان می‌دهد کدام نواحی از مغز فعال‌تر هستند، نشان می‌دهند که هر فعالیت متفاوت عمل می‌کند.

تحقیقات ما نشان می‌دهد که می‌توانیم به افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف کمک کنیم تا میزان اطلاعاتی را که یاد می‌گیرند و به خاطر می‌سپارند بهبود بخشند.با این حال، رویکرد‌های مختلف آموزش شناختی، مغز را به روش‌های متفاوتی درگیر می‌کند.

دکتر همپستد گفت: آموزش استراتژی یادگاری باعث افزایش فعالیت در نواحی مغزی که اغلب تحت تأثیر بیماری آلزایمر هستند، افزایش می‌یابد، که احتمالاً توضیح می‌دهد، چرا این رویکرد آموزشی به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند اطلاعات بیشتر و برای مدت طولانی‌تری به خاطر بسپارند و نشان می‌دهد که آن‌ها اطلاعات را کارآمدتر پردازش می‌کردند.

همپستد و تیمش با کریش ساتیان، دکترای پروفسور و رئیس دپارتمان نورولوژی ایالت پن و مدیر موسسه علوم اعصاب ایالت پن کار کردند.

ساتیان خاطرنشان کرد که رویکرد‌های آموزشی شناختی احتمالاً در همکاری با درمان‌های دارویی جدید برای مبتلایان به اختلالات نورودژنراتیو اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند. محققان و پزشکان می‌توانند از این نوع اطلاعات برای شناسایی بهترین درمان‌های غیردارویی برای بیماران مبتلا به اختلال حافظه استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر