سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

درمان آلزایمر از معده شروع می‌شود

محققان می گویند بیماری آلزایمر فقط به مغز مربوط نیست و درمان آن از معده شروع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از آزمایشات علمی انجام شده توسط محققان انگلیسی نشان داد که ممکن است روده با دارو‌ها یا تغییرات رژیم غذایی، برای متوقف کردن زوال عقل، تحت تأثیر قرار گیرد.

کنفرانسی که در روز چهارشنبه در برایتون انگلیس برگزار شد، مجموعه‌ای از آزمایشات را ارائه داد که روده را با ایجاد بیماری آلزایمر مرتبط می‌کند.

میکروبیوم روده

یکی از کارآزمایی‌های ارائه‌شده در کنفرانس نشان داد که چگونه میکروبیوم‌های روده در بیماران مبتلا به آلزایمر به طور قابل توجهی با افراد بدون این اختلال تفاوت دارد.

کارآزمایی دیگری نشان داد که جوندگانی که مستقیماً از بیماران آلزایمر پیوند "مدفوع" دریافت کردند، در آزمایش‌های حافظه بدتر عمل کردند.

سطوح التهاب

آزمایش سوم نشان داد که سلول‌های بنیادی مغز که با خون بیماران مبتلا به این اختلال درمان شده‌اند، کمتر قادر به ساختن نورون‌های جدید هستند.

باکتری‌های روده بیماران بر سطوح التهاب در بدن تأثیر می‌گذارند که سپس از طریق خونرسانی بر مغز تأثیر می‌گذارد.(التهاب عامل اصلی در ایجاد بیماری آلزایمر است).

دکتر آیدینا سیلاجیک عصب‌شناس کالج کینگ لندن که در تجزیه و تحلیل نمونه‌های بیماران آلزایمر شرکت کرده، گفت که اکثر مردم از اینکه باکتری‌های روده می‌تواند بر سلامت مغزشان تأثیر بگذارند، متعجب هستند.

شواهد این امر در حال افزایش است و دانشمندان در حال ایجاد درک خود از چگونگی این اتفاق هستند.

پزشکان معمولاً زمانی بیماری آلزایمر را تشخیص می‌دهند که مخلوطی از پلاک‌های آمیلوئید و درهم‌تنیدگی‌های نوروفیبریلاری را پیدا کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر