محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره

هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه گلوله‌های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند؛ گفت: همه موشک‌های ضد زره هوانیروز و یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع ما قابلیت نقطه‌زنی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به دستاوردهای نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه اظهار داشت: فرمانده نیروی زمینی ارتش سه طرح لبیک را خدمت مقام معظم رهبری ارائه کرد. نخستین طرح، «لبیک ۱» نام داشت که بازطراحی ساختار و سازمان با توجه به نیاز عملیاتی روز بود.

وی با اشاره به طرح دوم با عنوان «لبیک ۲»، ادامه داد: طرح «لبیک ۲» نیز تجهیز ساختار جدید بود که بر پایه چهار مولفه هوشمندبودن، دورزن بودن، نقطه‌زن بودن و قابلیت شبکه‌شدن تعریف شده است. این طرح به محضر مقام معظم رهبری ارائه و جلسات مختلف کارشناسی آن در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

امیر سرتیپ نعمتی گفت: نیروی زمینی ارتش در حال حاضر در حال اجرای طرح لبیک ۲ است که عبارت است از تجهیز نیروی زمینی ارتش به تسلیحاتی با ویژگی‌هایی که گفته شد و طبیعی است در حوزه های مختلف تجهیزاتی به ویژه توپخانه که وظیفه پشتیبانی آتش را در ماموریت رزم زمینی را برعهده دارد، باید این کار را به عنوان شروع روند انجام بدهیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در توپخانه در سه حوزه دیده‌بانی، کنترل آتش و آتش کار را دنبال می‌کنیم که در هر سه حوزه شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده‌ایم.

وی با اشاره به سامانه دیجیتال توپخانه نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: اکنون سامانه هدایت آتش که به طور ویژه برای نیروی زمینی ارتش طراحی شده، در یگان ها وجود دارد. این سامانه در کمترین زمان ممکن با دیده‌بانی پهپادها و دیده‌بانی زمینی نقطه مدنظر را تعیین کرده و به توپخانه برای تعیین سمت و برد مختصات مورد نیاز را ارائه می‌کند. این دو کار باید برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها انجام می‌شد.

امیر سرتیپ نعمتی بیان داشت: این کار در همه یگان‌های توپخانه ما پیشرفت صددرصدی داشته و نرم‌افزار و سخت‌افزار مورد نیاز برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها در همه یگان‌های توپخانه آماده شده است. البته در چند رزمایش مورد آزمایش قرار گرفته و ان‌شاءالله در رزمایش‌های آینده به صورت عملیاتی رونمایی می‌شود.

وی درباره نقطه‌زن شدن تجهیزات مورد استفاده هوانیروز و موشک‌های ضد زره بیان داشت: ما در همه یگان‌های خود از موشک های قدیمی عبور کرده‌ایم و همه موشک‌های ضد زره هوانیروز، یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع مورد استفاده قرار می گیرد، هم برد آن‌ها از 3 به 8 تا 16 کیلومترافزایش داشته و هم اینکه به قابلیت نقطه‌زنی مجهز شده‌اند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره ارتقای گروه‌های راکت‌انداز نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: گروه‌های راکت‌انداز به گروه موشکی تبدیل شده و موشک های نقطه‌زن در بُرد مورد نیاز عملیاتی ما در اختیار قرار دارد. همه مراحل ارزیابی آن به پایان رسیده و به طور عملیاتی در اختیار نیروی زمینی قرار دارد. 

وی با اشاره به توان نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه بیان داشت: باید تغییراتی در این حوزه انجام می دادیم که با توجه به این توان توپخانه ای که داریم، اثرگذاری گلوله های توپخانه را داشته باشیم. ما در گذشته از چندین گلوله توپ برای انهدام یک هدف استفاده می کردیم، اما، امروز با پیشرفت های اخیر در نیروی زمینی ارتش، گلوله های نقطه‌زن توپ را در اختیار داریم و نیازی نیست که مجموعه آتش‌باری گذشته را برای انهدام یک هدف استفاده کنیم. 

امیر سرتیپ نعمتی همچنین از عملیاتی‌بودن گلوله‌های توپخانه صحرایی نیروی زمینی ارتش به صورت نقطه‌زن در یگان‌های مختلف این نیرو خبر داد و افزود: این توان در رزمایش سال گذشته رونمایی شد و در رزمایش امسال به صورت گسترده‌تر این کار را انجام خواهیم داد. 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره مهمات هوشمند مورد استفاده در نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: هنگامی که درباره نقطه‌زنی صحبت می شود یعنی مهمات تغییر یافته که می توانیم در توپخانه به صورت هوشمند و نقطه‌زن عمل کنیم. گلوله های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند و در سایر حوزه ها هم باید در گلوله و مهمات باید تغییرات صورت بگیرد هم در جنگ‌افزاری که آن را شلیک می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار