چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رابرت مالی:مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا از سرگرفته می‌شود

رابرت مالی:مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا از سرگرفته می‌شود نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای شرکت در مذاکرات وین عازم اتریش شده است،گفت: مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا در وین از سرگرفته می‎شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز چهارشنبه (سوم اوت) به نقل از یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود بدون ارائه جزئیات بیشتر گزارش داد «رابرت مالی» فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران این هفته برای گفت‌وگو درباره احیای توافق برجام به وین سفر خواهد کرد.

پیش‌تر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که دور جدید مذاکرات در وین در قالب نشست دوحه خواهد بود، جایی که «انریکه مورا» نماینده اتحادیه اروپا بین باقری کنی مذاکره‌کننده ارشد ایران و رابرت مالی پیام‌ها را منتقل می‌کرد، زیرا ایران حاضر به مذاکره مستقیم با آمریکا نیست.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه امروز از عزیمت هیأت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران به وین برای ادامه مذاکرات به منظور رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران خبر داد. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در چارچوب سیاست رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، هیأت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران به ریاست علی باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران تا ساعاتی دیگر عازم وین خواهد شد.

پیش از آن، انریکه مورا هماهنگ‌کننده مذاکرات در توئیتی اعلام کرده بود که در مسیر وین است و نوشت: در راه سفر به وین هستم تا بازگشت به اجرای کامل برجام بر اساس متنی که هماهنگ‌کننده (جوزپ بورل) بیستم ژوئیه روی میز گذاشت را به بحث بگذارم.

هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌‌ها ۲۰ اسفندماه در وین دچار وقفه شد و پس از سفری که بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اوایل تیرماه به تهران انجام داد، توافق شد که مذاکرات از سر گرفته شود که بر همین اساس روزهای هفتم و هشتم تیرماه این مذاکرات در دوحه به صورت غیرمستقیم بین ایران و آمریکا و با واسطه‌گری انریکه مورا برگزار شد. ایران این مذاکرات را مثبت خواند و آمریکا مدعی شد که ایران درخواست‌های فرابرجامی مطرح کرده که این ادعا از سوی حسین امیرعبداللهیان رد شد.

به گفته کنعانی، در دور جدید از گفت‌وگوها در وین، در خصوص ایده‌های مطرح‌شده از سوی طرف‌ها از جمله ایده‌های ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران که هفته جاری به طرف مقابل ارائه شد، بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت. سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید مجدد بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران بر دستیابی به یک توافق پایدار که ضامن حقوق و پاسدار منافع ملت ایران باشد، ابراز امیدواری کرد طرف‌های مقابل نیز با اتخاذ تصمیمات لازم و تمرکز جدی بر حل مسائل باقیمانده، شرایط را برای پیشبرد موثر گفت‌وگوها فراهم کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار