وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

جولان پهپادهای مسلح رژیم صهیونیستی در آسمان غزه

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که در راستای آماده‌باش این رژیم ، پهپادهای مسلح بر فرار نوار غزه به پرواز درآمده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) اعلام کردند، این رژیم پهپادهای مسلح خود را بر فراز غزه به پرواز درآورده و به دنبال فرصتی برای هدف گرفتن «هسته‌های ضد زره» است.

 

این پهپادها به دنبال رصد و هدف گرفتن گروه‌های فلسطینی هستند که ممکن است راکت ضد زره یا موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک کنند.

 

شبکه «کان» اعلام کرد که وضعیت آماده‌باش در مرز غزه برای سومین روز متوالی برقرار است و بسیاری از مسیرها بسته است.

 

منابع فلسطینی آگاه اعلام کردند که مصر به منظور جلوگیری از تشدید تنش در غزه در واکنش به بازداشت «بسام السعدی» (از سران ارشد جهاد اسلامی) در جنین، تماس‌های گسترده‌ای با سران جهاد اسلامی برقرار کرده است.

 

این منابع افزودند که تماس‌ها در بالاترین سطوح میان مقامات ارشد دستگاه اطلاعات مصر و جهاد اسلامی در جریان است و جهاد اسلامی در این تماس به بازداشت همراه با خشونت بسام السعدی به شدت اعتراض کرده است.

 

رژیم صهیونیستی از شهرک‌نشینان در شهرک‌های مجاور غزه خواسته همچنان بیدار باشند و از رفتن به مکان‌های باز خودداری کنند.

در همین ارتباط، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی دیشب اعلام کرد، هیأتی مصری به منظور پیگیری پرونده بازسازی غزه وارد این منطقه شد.

 

از سوی دیگر حماس هم از سفر یک هیأت از این جنبش به مصر به منظور دیدار با مقامات مصری خبر داد. «عبداللطیف القانوع» سخنگوی حماس گفت، این سفر در چارچوب تقویت روابط با قاهره و حل مسائل باقی مانده و کاهش رنج ملت فلسطین انجام شده است.

 

همچنین رژیم صهیونیستی دیروز تصمیم به انتقال سه گروهان و نیز فراخوانی صد نظامی ذخیره و ادغام آنها در یگان نظامی ویژه غزه گرفت و همه اینها بر اساس برآوردهایی مبنی بر تصمیم گروه‌های فلسطینی برای انجام عملیات نفوذ به فلسطین اشغالی یا تیراندازی به سمت اهداف اسرائیلی صورت می‌گیرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار