ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد اردن: الحاق کرانه باختری به اسرائیل را محکوم می‌کنیم گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم هشدار تند پکن به تایپه: اجازه نخواهیم داد تایوان را به «جهنم» تبدیل کنید؛ تایوان بخشی از چین است تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود ابوحمزه: به آتش بس پایبندیم و سلاح مان را بر زمین نخواهیم گذاشت عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه‌ها تماس‌هایی با ما برقرار می‌کند روبیو در گفت‌و‌گو با نخست وزیر عراق: گروه‌های مقاومت خلع سلاح شوند رویترز: روسیه شرایط صلح را به آمریکا ارسال کرد صلیب سرخ اجساد ۲ اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت ترامپ مجدداً حماس را تهدید کرد آکسیوس: روبیو به اسرائیل می‌رود اقدام بی‌سابقه چین؛ ۲ فرمانده ارشد و ۷ مقام نظامی بلند پایه، اخراج شدند آکسیوس: کاخ سفید نشست آتی ترامپ-پوتین را متوقف کرد بلومبرگ: اروپا و اوکراین طرح ۱۲ ماده‌ای را برای خاتمه جنگ آماده می‌کنند

آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیستی/شلیک 160 راکت

رژیم صهیونیستی ضمن اعلام اینکه مقاومت فلسطین تا کنون 160 راکت به سمت شهرک‌های صهیونیستی شلیک کرده‌ است، از به صدا درآمدن دوباره آژیرهای هشدار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، مقاومت فلسطین از دیروز (جمعه) تا به امروز ۱۶۰ راکت و موشک به سمت شهرک‌های صهیونیستی شلیک کرده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد، از زمان آغاز حمله ۳۰ حمله به ۴۰ هدف جهاد اسلامی در نوار غزه داشته است و برای یک حمله یک هفته‌ای و شاید طولانی‌تر آماده می‌شود.

 

همچنین رسانه‌ها صبح امروز (شنبه) از به صدا درآمدن دوباره آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیستی مجاور غزه خبر داد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های فلسطینی، «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی صبح امروز «النقب» و شهرک‌های مجاور غزه را راکت‌باران کرد و آژیرهای هشدار در شهرک‌های «کوسوفیم»، «سدیروت»، «مردخای»، «کارمیا»، «نیرعام» و «افیم» و نیز گذرگاه «کرم ابوسالم» به صدا درآمد.

 

گردان‌های «شهداء الاقصی» تیپ «العامودی» مسؤولیت راکت پراکنی به سمت سدیروت را بر عهده گرفت.

 

از سوی دیگر شبکه «المیادین» از پرواز گسترده جنگنده‌های هجومی و شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز نوار غزه خبر داد.

 

حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از عصر دیروز (جمعه / ۱۴ مرداد) تحت عنوان «صبح صادق» آغاز شد و تا کنون ۱۰ فلسطینی از جمله «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جهاد اسلامی در این حمله به شهادت رسیده‌اند.

 

دور تنش کنونی از بازداشت «بسام السعدی» از سران ارشد جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری در هفته گذشته آغاز شد و میانجی‌گری مصر برای پایان دادن به این تنش‌ها به جایی نرسید./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار