سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

جهاد اسلامی: غافلگیری‌های بسیاری در ساعات آینده در راه است

جهاد اسلامی: غافلگیری‌های بسیاری در ساعات آینده در راه است سخنگوی رسمی جهاد اسلامی فلسطین به رژیم موقت صهیونیستی هشدار داد که گروههای مقاومت به صورت یکپارچه به تجاوز این رژیم پاسخ خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از عصر دیروز (جمعه / ۱۴ مرداد) تحت عنوان «صبح صادق» آغاز شد و تا امروز (شنبه) همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، از روز گذشته تاکنون ۱۱ فلسطینی از جمله «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین در حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

داوود شهاب سخنگوی رسمی جهاد اسلامی به خبرگزاری آناتولی گفت که این جنبش با قدرت و شجاعت به عملیات صهیونیستها پاسخ خواهد داد و اجازه نمی‌دهد که صهیونیستها یک منطقه را تحت انحصار خود درآورند.

وی با بیان اینکه مقاومت فلسطین به صورت یکپارچه، به این جنایت پاسخ خواهد داد و در برابر آن کوتاه نخواهد آمد، تصریح کرد: اسرائیل به صورت پیشدستانه به نوار غزه حمله کرد تا راه را به روی تلاشهای مصر برای آرام کردن وضعیت ببندد.

سخنگوی جهاد ادامه داد: «این حمله یک ساعت یس از تماس ما با مصریها صورت گرفت و به ما پیشنهاداتی دادند تا تنش را کنترل کنند. جهاد اسلامی هم به آن پاسخ خواهد داد.

شهاب ضمن تکذیب ادعای ارتش صهیونیستی مبنی بر شهادت ۱۵ فرمانده «سرایا القدس»، تأکید کرد که مراکز غیر نظامی، هدف صهیونیستها بوده است.

وی درباره نحوه پاسخ به این عملیات هم خاطر نشان کرد: همه در تلاش هستند که اطلاعات جمع کرده و موقعیت را ارزیابی کنند. ساعات آینده، غافلگیریهای بسیاری در راه است».

گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه از صبح امروز شهرک‌های صهیونیستی مجاور باریکه غزه را در پاسخ به حملات جنگنده‌های صهیونیستی هدف حمله راکتی و خمپاره‌ای قرار دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که برآورد می‌کند حملات دست‌کم تا یک هفته دیگر همچنان ادامه داشته باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار