حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

جهاد اسلامی: غافلگیری‌های بسیاری در ساعات آینده در راه است

سخنگوی رسمی جهاد اسلامی فلسطین به رژیم موقت صهیونیستی هشدار داد که گروههای مقاومت به صورت یکپارچه به تجاوز این رژیم پاسخ خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از عصر دیروز (جمعه / ۱۴ مرداد) تحت عنوان «صبح صادق» آغاز شد و تا امروز (شنبه) همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، از روز گذشته تاکنون ۱۱ فلسطینی از جمله «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین در حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

داوود شهاب سخنگوی رسمی جهاد اسلامی به خبرگزاری آناتولی گفت که این جنبش با قدرت و شجاعت به عملیات صهیونیستها پاسخ خواهد داد و اجازه نمی‌دهد که صهیونیستها یک منطقه را تحت انحصار خود درآورند.

وی با بیان اینکه مقاومت فلسطین به صورت یکپارچه، به این جنایت پاسخ خواهد داد و در برابر آن کوتاه نخواهد آمد، تصریح کرد: اسرائیل به صورت پیشدستانه به نوار غزه حمله کرد تا راه را به روی تلاشهای مصر برای آرام کردن وضعیت ببندد.

سخنگوی جهاد ادامه داد: «این حمله یک ساعت یس از تماس ما با مصریها صورت گرفت و به ما پیشنهاداتی دادند تا تنش را کنترل کنند. جهاد اسلامی هم به آن پاسخ خواهد داد.

شهاب ضمن تکذیب ادعای ارتش صهیونیستی مبنی بر شهادت ۱۵ فرمانده «سرایا القدس»، تأکید کرد که مراکز غیر نظامی، هدف صهیونیستها بوده است.

وی درباره نحوه پاسخ به این عملیات هم خاطر نشان کرد: همه در تلاش هستند که اطلاعات جمع کرده و موقعیت را ارزیابی کنند. ساعات آینده، غافلگیریهای بسیاری در راه است».

گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه از صبح امروز شهرک‌های صهیونیستی مجاور باریکه غزه را در پاسخ به حملات جنگنده‌های صهیونیستی هدف حمله راکتی و خمپاره‌ای قرار دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که برآورد می‌کند حملات دست‌کم تا یک هفته دیگر همچنان ادامه داشته باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار