کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

واکسن اومیکرون به بازار می‌آید

تولید واکسن کرونا برای سویه اومیکرون از ابتدای امسال آغاز شده و احتمال می رود که اوایل پاییز به بازار بیایید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت بیون‌تک مدعی شد که دو واکسن تطبیق داده شده با سویه امیکرون ویروس کرونا می‌توانند از ماه اکتبر وارد بازار شوند.

 

هرچند این کمپانی در تلاش برای کسب مجوزهای لازم برای استفاده از این دو واکسن تا آن زمان است.

 

واکسن برای اومیکرون ساخته می شود؟

شرکت آلمانی بیون‌تک با همکاری شرکت دارویی فایزر اکنون در حال طی کردن مراحل دریافت مجوز برای دو واکسن تطبیق داده شده با سویه امیکرون است.

 

پیش از این نیز گفته شده بود که واکسن‌های تطبیق داده شده، پائیز سال جاری آماده ورود به بازار می‌شوند. شرکت بیون‌تک روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد این کار احتمالا از ابتدای اکتبر ۲۰۲۲ انجام می‌شود.

 

اگر تا آن زمان مجوزهای لازم صادر شوند واکسن‌های تطبیق یافته با سویه امیکرون می‌توانند همزمان با موج جدید پاندمی برای تزریق به عنوان دز یادآور در دسترس افراد قرار گیرند.

 

بنابر اعلام خبرگزاری آلمان، "اوغور شاهین"، از بنیانگذاران بیون‌تک می‌گوید خط تولید محصولات مرتبط با کووید ۱۹ این شرکت شامل واکسن‌های سازگار با سویه‌های گوناگون و واکسن‌های نسل بعدی با هدف ارائه حفاظت طولانی‌تر و فراگیرتر است.

 

یکی از دو واکسن تطبیق داده شده، ترکیبی از واکسن موجود و واکسنی است که بر پروتئین اسپایک زیرسویه BA.۱ امیکرون متمرکز است و شرکت‌های بیون‌تک و فایزر داده‌های مراحل کارآزمایی بالینی آن را به تازگی به آژانس دارویی اروپا ارائه کرده‌اند.

 

تولید این واکسن سازگار با سویه امیکرون از بهار امسال آغاز شده اما بالاترین مرجع دارویی اتحادیه اروپا هنوز مجوز استفاده از آن را صادر نکرده است.

 

به گزارش دویچه وله، پژوهش‌های کلینیکی این واکسن قرار است در ماه جاری آغاز شود و انتظار می‌رود از ماه اکتبر آماده عرضه به متقاضیان در ایالات متحده باشد و برای دریافت مجوز از آژانس دارویی اروپا هم برنامه‌ریزی شده است./ایسنا

ارسال نظر