امضا سند عضویت سوئد و فنلاند در ناتو توسط بایدن-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

امضا سند عضویت سوئد و فنلاند در ناتو توسط بایدن

بایدن با امضای سند عضویت سوئد و فنلاند در ائتلاف ناتو این طرح جنجالی را یک گام به مراحل نهایی نزدیک‌تر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر چند روز قبل مجلس سنای آمریکا با حمایت بی‌سابقه اعضای حزب جمهوری‌خواه و دموکرات طرح تایید عضویت فنلاند و سوئد در ناتو را به تصویب رساند.

با امضای جو بایدن که این مصوبه را نهایی می کند، طرح پیوستن این دو کشور به ائتلاف ناتو که مقصر اصلی شدت گرفتن تنش‌ها در اوکراین بوده از تایید کشور آمریکا برخوردار خواهد شد.

خبرگزاری رویترز امروز سه شنبه در گزارشی نوشت، سناتورهای آمریکایی فنلاند و سوئد را به عنوان متحدانی مهم و برخوردار از ارتشهای مدرن و دارای همکاری‌های نزدیک با ناتو توصیف کرده اند.

طرح پیوستن این دو کشور حوزه نوردیک به ناتو باید از سوی پارلمانهای کل ۳۰ کشور عضو ناتو مورد تصویب قرار بگیرد، اما این احتمال هست که پارلمان ترکیه از تصویب کردن توافق مربوط به پیوستن آنها به ناتو خودداری کند. ترکیه در ابتدا با پیوستن این دو کشور به ناتو مخالفت کرده بود. آنکارا ماه پیش از این مخالفت عقب‌نشینی کرد اما گفت هنوز احتمال عدم حمایت از انضمام سوئد و فنلاند توسط این کشور وجود دارد.

رویترز نوشت که روند تصویب عضویت این کشورها در حوزه اعضای اتحادیه اروپا ممکن است یک سال طول بکشد./ایسنا

ارسال نظر