ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

کشف 290 بسته تریاک از معده قاچاقچی حرفه ای!

فرمانده پلیس راه آهن فراجا از دستگیری فردی که اقدام به بلع 290 بسته تریاک کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حشمت‌اله ملکی در تشریح جزئیات این خبر گفت: درپی رصد و اطلاع از حمل و جابه‌جایی مواد مخدر توسط فردی به هویت معلوم که از قاچاقچیان حرفه‌ای است، رسیدگی به موضوع در دستورکار عوامل انتظامی پلیس راه آهن شمال غرب قرار گرفت و ماموران این پلیس با هماهنگی پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان زنجان متهم یاد شده را با یک دستگاه خودروی تیبا در عوارضی بزرگراه زنجان – تبریز مورد شناسایی قرار دادند.

 

وی با بیان اینکه با شناسایی متهم، خودروی وی توقیف و این فرد نیز دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد، گفت: علیرغم گزارش موجود از قاچاق مواد مخدر از سوی این فرد، ماموران در بازرسی از متهم و خودروی وی هیچ گونه موادمخدری را کشف نکردند. همین موضوع نیز سبب شد مأموران انتظامی پلیس راه آهن شمال غرب با هوشیاری لازم و با ظن حمل به روش بلع و انباری قاچاقچی دستگیر شده را برای انجام معاینات و اقدامات پزشکی به بیمارستانی در زنجان منتقل کردند.


ملکی با اشاره به انجام بررسی‌های پزشکی گفت: تمامی این اقدامات با دستور مقام قضایی انجام شد و در جریان آن مشخص شد که طی هشت مرحله 290 بسته آب‌بندی شده مواد مخدر از نوع تریاک به وزن دوکیلو و 390 گرم به صورت بلع و انباری در معده متهم جاسازی شده بود. در ادامه این مواد از معده متهم تخلیه شد و این فرد نیز به همراه پرونده متشکله برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

 

بر اساس اعلام سایت پلیس، فرمانده پلیس راه آهن پلیس پیشگیری فراجا خاطر نشان کرد: رصد افراد سود جو و فرصت طلبی که قصد اعمال مجرمانه و قاچاق مواد مخدر را از طریق خطوط ریلی دارند، به صورت ویژه در دستور کار پلیس راه آهن قرار دارد و قاچاقچیان و سوداگران مرگ بدانند این اقدامات تبهکارانه هزینه سنگینی برای آنان به دنبال خواهد داشت و پلیس راه آهن با اقتدار کامل با هرگونه تخلف در چارچوب قانون به صورت جدی و قاطعانه برخورد خواهد کرد./ایسنا

ارسال نظر