عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ضرب‌الاجل مقتدی الصدر برای انحلال پارلمان عراق

رهبر جریان صدر در عراق از دستگاه قضایی این کشور درخواست کرد که حداکثر تا پایان هفته آینده پارلمان عراق را منحل کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۳۴

به گزارش ارهبرد معاصر «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، عصر امروز (چهارشنبه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر بیانیه‌ای در ارتباط با انحلال پارلمان عراق صادر کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، رهبر جریان صدر در این بیانیه از شورای عالی قضایی عراق خواست که تصمیمی درباره انحلال پارلمان عراق حداکثر تا پایان هفته آینده اتخاذ کند.

سید مقتدی الصدر با اشاره به اینکه انحلال پارلمان تنها توسط خود اعضای پارلمان انجام نمی‌شود، از دستگاه قضایی عراق به‌ویژه رئیس شورای عالی قضایی این کشور خواست که روند موجود را اصلاح کند.

الصدر با اشاره به اینکه مهلت قانونی پارلمان برای تعیین رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر به پایان رسیده، از رئیس‌جمهور عراق خواست که پس از انحلال پارلمان، زمانی را برای برگزاری انتخابات زود‌هنگام البته با شروطی که بعدها اعلام خواهد شد، تعیین نماید.

رهبر جریان صدر همچنین اشاره کرد که تا زمان اعلام شروط و برگزاری انتخابات، حامیان این جریان به تحصن خود ادامه خواهند داند.

سید مقتدی الصدر، چهارشنبه‌شب هفته گذشته، گفت‌و‌گو میان احزاب سیاسی عراق را بی‌فایده خوانده بود و خواستار انحلال پارلمان عراق شده بود.

این درخواست با واکنش‌های مثبت و منفی بسیاری همراه شد و تعدادی از گروه‌های سیاسی عراق تأکید داشتند که انحلال پارلمان بایست با اجماع تمام احزاب سیاسی صورت گیرد.

امیدها در کشور عراق پس از ۱۰ ماه با معرفی «محمد شیاع السودانی» به عنوان نامزد منصب نخست‌وزیری زنده شد و در حالی که پارلمان نیز خود را برای انتخاب رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس پارلمان آماده می‌کرد، تظاهرات حامیان جریان صدر برای مخالفت با روند سیاسی، شرایط عراق را پیچیده کرد.

آشوبگران حامی رهبر جریان صدر طی هفته گذشته چند بار پس از ورود غیرقانونی به «منطقه سبز» بغداد، وارد صحن پارلمان شدند و همچنان به تحصن خود در منطقه سبز ادامه می‌دهند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده