سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟

ورود دیپلمات‌های هندی به کابل

ورود دیپلمات‌های هندی به کابل معاون دفتر سیاسی طالبان در قطر از ورود شماری از دیپلمات‌های هندی به کابل خبر داده‌ است. این مقام طالبان، امروز شنبه در توییتی نوشته‌ است: «دیپلمات‌های سفارت هند به کابل رسیدند.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حنفی وردک" جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نکرده‌ است.

 

پیش از این، روزنامه هندو به نقل از یک مقام هندی گزارش داده‌ بود که انتظار می‌رود سفارت هند در کابل که به تازگی بازگشایی شده، فعالیت‌های خود را در افغانستان افزایش دهد.

 

این روزنامه گفته‌ بود که سفارت هند در کابل ۶۰ تا ۷۰ پرسنل دارد؛ اما هنوز هیچ گونه خدمات تسهیل ویزا را آغاز نکرده و تنها «تعداد محدودی» ویزا از مسیر الکترونیک برای شهروندان افغانستان صادر شده‌ است.

 

مقامات هندی گفته‌اند که در حال حاضر سفارت این کشور در کابل بر توزیع غذا و دارو از طریق آژانس‌های مختلف و اطمینان از حفظ پروژه‌های هندی که به مقامات افغانستان واگذار شده، از جمله ایستگاه‌های برق و پروژه‌های آب متمرکز شده‌ است.

 

منابع به روزنامه هندو گفته‌اند که اکنون بیش از ۶۰ پرسنل در سفارت این کشور در کابل مستقر هستند. این گروه متشکل از پنج تا هفت مقام دیپلماتیک است.

 

مقامات هند گفته بودند که این نیرو حدود یک‌سوم ظرفیت کامل در محوطه سفارت را تشکیل می‌دهد. یک مقام ارشد دولتی گفت که این قدرت می‌تواند در آینده نزدیک افزایش یابد.

 

از سویی هم، یک مقام هندی به روزنامه هندو گفته است که در کنار گروه‌های القاعده و داعش در افغانستان، درگیری داخلی طالبان و حضور آی‌اس‌آی، تهدیدهای جدی برای ماموریت هند در افغانستان است.

 

به گفته این مقام هند، حمله به عبادتگاه شهروندان سیک در ۱۸ ژوئن در کابل باعث شد تا تیم فنی سفارت هند در کابل یک بازبینی امنیتی انجام دهد و بازگشایی سفارت هند در کابل هم به همین دلیل به تعویق افتاده‌ است.

 

هرچند طالبان از تامین امنیت سفارت هند به مقامات این کشور اطمینان داده‌اند؛ اما مقامات هند از تهدیدات امنیتی علیه سفارت این کشور نگران‌اند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار