خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

درخواست طالبان برای گسترش مناسبات اقتصادی ایران و افغانستان

درخواست طالبان برای گسترش مناسبات اقتصادی ایران و افغانستان وزیر خارجه طالبان در دیدار معاون وزیر خارجه کشورمان خواستار گسترش مناسبات اقتصادی ایران و افغانستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «امیرخان متقی» وزیر امور خارجه دولت موقت طالبان امروز (یکشنبه 23 مرداد) با «علی‌رضا بیگدلی» معاون کنسولی وزارت امور خارجه و «بهادر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه طالبان، در این دیدار، تسهیلات ارائه خدمات کنسولی برای تجار، کارگران و مهاجران افغان در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امیرخان متقی در این دیدار ضمن قدردانی از حضور معاون وزیر خارجه ایران در افغانستان خواستار تسهیل صدور ویزا برای تاجران، کارگران و مهاجران افغانستان در ایران شد.

وی تاکید کرد: برای یکپارچگی اقتصادی در سطح منطقه و افزایش تجارت با ایران باید ترانزیت و حمل و نقل گسترش یافته و هزینه‌ها کاهش یابد.

سفارت ایران در کابل امروز از سفر معاون کنسولی وزارت خارجه این کشور به کابل برای رایزنی با مقامات طالبان خبر داده بود.

سفارت ایران در کابل در توییتی نوشت: «علیرضا بیگدلی، معاون کنسولی وزارت خارجه ایران به منظور مذاکره با مقامات افغانستان پیرامون همکاری‌های کنسولی، قانونمندکردن سفرهای غیرقانونی اتباع افغانستان به ایران، امنیت مرزهای مشترک و صدور روادید متقاضیان سفر به کربلا در ایام اربعین، به افغانستان سفر نموده است.»

این در حالی است که جمعه گذشته نیز «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان با وزیر خارجه طالبان دیدار و گفت‌وگو کرد.

«حافظ ضیاء احمد»، معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان گفت که در این دیدار در رابطه با بهبود روابط اقتصادی و تجاری، مشکلات بانکی افغان‌های مقیم ایران و سرنوشت زندانیان افغان در آن کشور، در این دیدار گفت‌وگو شده است.

به گفته معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان، کاظمی قمی در این دیدار افزوده که مشکلات بانکی تاجران افغان را با بانک مرکزی مطرح خواهد کرد و به زودی این مشکل برطرف می‌شود.

این در حالی است که هفته گذشته نیز وزیر راه ایران برای رایزنی با مقامات طالبان به کابل سفر کرده بود.

بر اساس اعلام وزارت انرژی و آب دولت طالبان در این دیدار هیات ایرانی بر عملی سازی معاهده ۱۳۵۱ هـ ش دریای هلمند میان افغانستان و ایران، تاکید کرده است.

همچنین هیات ایرانی برای همکاری در بخش‌های تولید و صادرات برق و پروژه‌های انتقال آب به شهرهای بزرگ ابراز آمادگی کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار