سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تشکیل هیاتی برای بررسی ترور سرکرده القاعده توسط طالبان

تشکیل هیاتی برای بررسی ترور سرکرده القاعده توسط طالبان یک مقام ارشد طالبان اعلام کرد که هیاتی برای بررسی ترور ایمن الظواهری تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان اعلام کرد که هیاتی برای بررسی ترور ایمن الظواهری تشکیل شده است.

مجاهد طی سخنانی خبر کشته‌شدن ایمن الظواهری سرکرده القاعده را در افغانستان یک ادعا خواند و گفت: هیاتی برای بررسی این موضوع تشکیل شده و نتیجه یافته‌های اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی طالبان با بیان اینکه از حضور ایمن الظواهری در کابل اطلاعی نداشته، اظهار داشت: «هیچ تهدیدی علیه جهان از خاک افغانستان وجود ندارد و اگر کشورهای جهان اطلاعی از فعالیت گروهی داشته باشند باید آن را در اختیار طالبان قرار دهند تا اقدامات لازم انجام شود.»

وی تاکید کرد: «براساس توافق دوحه اگر موضوعی ثابت شود، باید در اختیار امارات اسلامی قرار گیرد و براین اساس بمباران هوایی از سوی آمریکا نقض توافقنامه و تجاوز به خاک افغانستان است.»

یکشنبه هفته گذشته منابع خبری از حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی به منزلی مسکونی در کابل خبر دادند.

پس از این حمله، دوشنبه شب (10 مرداد) ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان تأیید کرد که یک خانه‌ مسکونی اوایل صبح روز یک‌شنبه هفته‌ جاری در شهر کابل هدف حملات هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی قرار گرفته است.

مجاهد افزود که این حمله به هر هدف و بهانه‌ای که انجام شده باشد، از طرف طالبان محکوم است و این گروه آن را خلاف اصول بین‌المللی و سرپیچی از توافق‌نامه‌ دوحه می‌داند.

ساعتی بعد، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با برگزاری نشست خبری در کاخ سفید به ارائه توضیحاتی درباره حمله پهپادی این کشور پرداخت و گفت: «أیمن الظواهری، رهبر گروه تروریستی القاعده را در افغانستان کشتیم. الظواهری باعث کشته‌شدن بسیاری از آمریکایی‌ها در حملات مختلف شده بود».

همزمان با اعلام این خبر، طالبان روز پنجشنبه (13 مرداد) در بیانیه‌ای به آمریکا هشدار داد که در صورت تکرار چنین حوادثی مسوولیت عواقب آن به عهده واشنگتن خواهد بود.

طالبان در ادامه بار دیگر تاکید کرد که از خاک افغانستان خطری متوجه هیچ کشوری از جمله آمریکا نیست و این گروه خواهان عملی شدن توافقتنامه دوحه می‌باشد و نقض این توافقنامه باید پایان یابد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
0
0
حدس،من این است که ظواهری،مدتها پیش،از،ورود طالبان کشته شده است
آخرین اخبار