زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

زخمی شدن ۹ صهیونیست بر اثر تیراندازی در قدس اشغالی

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد عاملان فلسطینی دو عملیات تیراندازی در قدس اشغالی انجام دادند که بر اثر ۹ صهیونیست مجروح شدند. بپ
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر،رسانه‌های فلسطینی و صهیونیستی بامداد امروز یکشنبه از وقوع عملیات تیراندازی در قدس اشغالی خبر دادند.

 

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» گزارش داد که رزمندگان گروه‌های مقاومت به سمت صهیونیست‌های حاضر در یک ایستگاه اتوبوس در قدس اشغالی شلیک کردند.

 

اداره اورژانس رژیم موقت صهیونیستی اعلام کرد در این عملیات تا ۹ صهیونیست مجروح شدند که حال ۳ نفر از آنها وخیم است.

 

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از پلیس گزارش داد که دو تیراندازی همزمان توسط عاملان فلسطینی در قدس اشغالی (نزدیک دیوار البراق، ورودی پارکینگ هار-زیون) انجام شده است.

 

طبق گزارش‌ها عاملان این عملیات‌ها موفق به گریختن از صحنه شده و پلیس اسرائیل نیز ضمن افزایش سطح هشدار، نیروهای امنیتی را تقویت کرد.

 

شبکه «الجزیره» خبر داد: «در پی این عملیات‌های تیراندازی، پلیس اسرائیل تصمیم گرفت از خروج شهرک نشینان از دیوار البراق در بیت‌المقدس جلوگیری کند زیرا نگران است رزمندگان فلسطینی دوباره به آنها شلیک کنند».

 

بر این اساس، حدود ۴۰ خودروی نظامی در تلاش برای یافتن عاملان این عملیات، به سمت محله «سلوان» در شرق قدس اشغالی و همچنین اردوگاه «جنین» هجوم بردند.

 

همچنین پهپادهای تهاجمی این رژیم نیز بر فراز آسمان سلوان به پرواز درآمدند تا در جستجوی رزمندگان فلسطین شرکت کنند.

 

رسانه‌های عبری‌زبان نیز نوشتند که همزمان با ورود نظامیان صهیونیست به اردوگاه جنین در کرانه باختری، جوانان فلسطینی و رزمندگان مقاومت نیز در حال مقابله مسلحانه با آنها هستند.

 

دقایقی بعد «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: «عملیات شجاعانه بیت‌المقدس، واکنشی طبیعی به پیکارجویی اشغالگران و شهرک نشینان و جنایات روزانه آنها علیه مردم، سرزمین ما و اماکن مقدس اسلامی و مسیحی ما است».

 

برهوم با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی تصریح کرد: « اقدامات سرکوبگرانه اشغالگران و تشدید تسلط امنیتی بر مردم ما در بیت المقدس، عزم آنان را تضعیف نخواهد کرد و اراده آنان را در هم نخواهد شکست»./ایسنا

 

ارسال نظر